Produk Terlaris Julai..

September 28, 2016

TATI GLOW WHITE SHAPERS

TATI GLOW WHITE SHAPERS
HARGA RM60.00
+POS RM7.00SEM RM11SS

TOKSIN terkumpul dalam badan buat anda cepat lesu keletihan?
Perut BUNCIT sistem pembuangan tidak lancar?
Idamkan bentuk badan langsing tapi SELERA makan tak terkawal?
Mahu muka CANTIK tapi jerawat & parut masih penuh di pipi?
Ingin tampak awet muda tapi JERAGAT dan kedutan halus kian ketara?
Jom cuba produk terkini dari rangkaian Tati..
Badan SOLID cergas bertenaga serta cerah gebu dalam satu masa!

SIBUK menjadi alasan untuk kita jarang punya masa untuk bersenam. Seharian di pejabat dengan suasana aircond buat badan tidak mengeluarkan peluh. MAKANAN di tempat kita juga sedap2 dan sukar untuk kita berdiet! Akhir nya badan kita penuh dengan toksin, penyebab pelbagai masalah kesihatan dan masalah kulit yang berlarutan. Badan kita perlu DETOX!
KEBAIKAN & KHASIAT TATI GLOW WHITE SHAPERS :
Meningkatkan metabolisme badan untuk pembakaran lemak berlebihan
Mengawal berat badan seterusnya mencapai berat ideal secara semujadi
Membantu mencerahkan dan melembabkan kulit seluruh badan seawal 7 hari
Melancarkan perjalanan darah
Anti penuaan & anti kedutan
Mengurangkan masalah jerawat, jeragat & tompok penuaan
Kulit lebih anjal, gebu & sihat berseri-seri.
Tidak perlu berdiet lagi!
BAHAN KANDUNGAN TATI GLOW WHITE SHAPERS :
Fish Collagen, Vitamin C, Berry, Yeast Extract, L-Cysteine, Tremella, Ceramide, Salmon Ovary Peptide
CARA PENGAMBILAN TATI GLOW WHITE SHAPERS :
- Kunyah / kemam 1 tablet selepas makan.
- Banyakkan minum air sepanjang hari.
Harga : RM69.00
Isi kandungan : 30 tablet / botol
PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806


UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


September 10, 2016

Resepi Biskut Sarang Semut by Azlina Ina Fans

Bismillah selamat pg korg..esok cuti ni kalau baring pejam mate lebuh ni uihh bahaya2 haha..kerana ramai sgt nak resepi biskut sarang somot ni xpe cikgu turut kan walau biskut cehekgu xla lawa nau sbb xde masa nak hias cantek2 bz nau ckgu ni hehe jom cikedot.



Okey ini lah die pemandangan biskut sarang semut berkawad hora horey kite ye.,,,dah xsempat korg buat juai ni makan sondiri jo la yo haha



Bahan2 nye adalah

1 cawan butter
1/2 cawan gula halus
Mix kan sekejap bg kembang dan gule hancur


2 bijik kuning telur dan sedikit esen vanila


Ok dah kembang mcm ni bhn mix td kan


Masuk kan telur n esen mix sekejap je matikan mixer


Masuk kan 1sk pewarne kuning kacau rata dan masuk1sb susu tepung+2 sb tepung custard dan kacau kan


1 cawan tepung jagung masukkn jugak dan kacau


Ok skrg tepung naik sendiri xperlu ayak dan xperlu + baking powder..sukatan 2 1/4 cawan
atau gune tepung gandum kene ayak dan tambah 1 sk baking powder sukatan 2 1/4 cawan 
Masuk sket2 dalam adunan td smbil uli ejas2 la kalau rasa korg lembek sket tmbh lg tepung sket2 tp rasa nya sukatan ni selesa dtgn


Cammni doh die kalau ina xyah masuk peti ais kalau korg nak die keras sket doh tu balut plastik elok2 smpn 20 mnt dlam pti


Ni alat memarut nye buat mcm rajah tu ha ye


Ok amik sket doh dan parut kan


Parut sket2 njgn byk2 nnt begumpal


Ok masukkn dalam paper cup pilihan


Tabur urai bewarne dan panas kan oven bakar suhu 160 masa 20 mnt bergantung oven korg sekian laju2 sbb cikgu ngantuk ahahaa bye



kredit : Azlina Ina Fans

(RESEPI LENGKAP) = Nasi Lemak Kukus Ayam Rempah



(RESEPI LENGKAP) = Nasi Lemak Kukus Ayam Rempah
Bahan-bahan: (Nasi Lemak Kukus)
5 cawan beras
Santan pekat
3 helai daun pandan
Sedikit Garam
Daun pisang
Bahan-bahan : (Sambal Ikan Bilis)
2 Mangkuk kecik ikan bilis (Siap kopek & basuh)
1 biji bawang bombay (Di blend)
5 sudu cili giling
8-10 bawang merah (Dihiris)
1 Inci belacan bakar
1/2 sudu gula
100ml air asam jawa
Sedikit minyak
Sedikit garam
Bahan-bahan : (Ayam Goreng Rempah)
1 ekor ayam (Potong 8)
1 biji telur
2 inci halia**
2 biji bawang besar**
6 ulas bawang putih**
7 batang serai**
1 1/2 sudu besar ketumbar (disangai dan ditumbuk)
1 1/2 sudu besar jintan manis (disangai dan ditumbuk)
2 tangkai daun kari
1 sudu gula
3 sudu kecil garam
1 sudu besar cili kisar
3 sudu besar tepung jagung
2 sudu besar rempah kari ayam
sedikit kunyit
Bahan-bahan : (Sampingan)
100g kacang tanah
4 biji telur rebus
1 biji timun
Cara-caranya
1) Basuh dan rendam beras selama lebih kurang 2-3 jam. Didihkan air dalam pengukus. lapikkan dengan daun pisang dan di buat lubang halus.(jangan besar, nanti beras terkeluar). Kukus beras selama 20 minit atau beras separuh masak(kelihatan kering).
2) Keluarkan beras dari pengukus dan rendam dengan air sehingga air rendaman sejuk. Setelah itu kukus semula beras tadi lebih kurang 10 minit. Keluarkan beras tadi dan gaul bersama santan yang telah dicampur garam. Biar seketika atau 10 minit supaya santan menyerap masuk ke dalam beras.
3) Akhir sekali, kukus sekali lagi nasi bersama daun pandan hingga nasi masak, kelihatan berderai dan cantik dan proses ni ambil masa 15-30 minit.
4) Bersihkan ayam. Semua bahan yang bertanda ** dikisar dengan sedikit air. kisar hingga serai hancur. kemudian tumbuk ketumbar, jintan dan kunyit hingga hancur. Satukan semuanya bahan rempah. telur, daun kari dan tepung jagung serta serbuk kari. Tambah garam dan sedikit gula. Gaul ayam bersama aduan dan perap selama 1 jam (Lagi lama perap, lagi sedap).
5) Panaskan minyak dengan api sederhana. (Pastikan minyak banyak supaya goreng sekata). Masukkan ayam dan goreng sehingga masak dan warna keperangan. Toskan dan diletakkan ke dalam pinggan.
6) Panaskan minyak didalam kuali, goreng ikan bilis sehingga garing. Toskan apabila masak. Dengan menggunakan minyak yang sama, tumis cili giling bersama-sama belacan dan bawang blend sehingga cili giling itu masak. Masukkan bawang yang dihiris bersama air asam jawa dan masak seketika. Letakkan sedikit gula dan garam untuk menambah rasa. Akhir sekali, masukkan ikan bilis dan gaul sekata sehingga masak dan pekat.
7) Siap
Note : Lebih enak masak ayam ketika hendak dihidangkan supaya ayam dalam keadaan panas

September 8, 2016

BAZOOKA 2016 ORIGINAL NEW ZEALAND TERMURAH

BAZOOKA 2016 ORIGINAL NEW ZEALAND
PIL MERAH PUTIH
PROMOTION PRICE
RM 225 (SM) / RM 230 (SS) 
(60 capsule/bottle)
HARGA TERMASUK POS

BAZOOKA PILL ?#?NO 1 PENIS ENLARGEMENT

BAZOOKA POWER CAPSULE ORIGINAL adalah makanan tambahan yang membantu melancarkan Peredaran Darah, Membesar, Memanjang dan Menguatkan otot zakar secara semulajadi. 

100% SELAMAT

 anda ada masalah pada zakar ???
  • tak keras
  • size pendek
  • size kecil
  • cepat letih
  • tak tahan lama
  • bernafsu tetapi batang tak naik
  • tidak bertenaga
  • pancut tak kuat
  • air mani sikit
  • air mani cair

BAZOOKA  Power Capsule penyelesaian kepada MASALAH ANDA:
Bazooka menjaminkan segala masalah & soalan diselesaikan serta merta, apabila mengamalkan' Bazooka 'power capsule seperti"
  • membesarkan senjata anda lebih cepat & efektif
  • power seksualiti yang amat luar biasa
  • mampu mencapai saiz lebih dari 5 inchi
  • melancarkan pendarahan dlm tubuh badan.
  • menjimatkan kos & masa.
  • kepuasan 101%.
  • melambatkan pre-ejakukasi , tahan lebih Lama seperti laki perkasa.
  • saiz zakar tebal yang seperti 'giant cock'
  • secara natural & bahan2 bazooka adalah herba.
PILL BAZOOKA
  • PALING PANTAS BERKESAN
  • MENJADIKAN ZAKAR LEBIH BESAR
  • MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT
  • ZAKAR BERKEMBANG DENGAN PANTAS DARIPADA YANG TIDAK PERNAH DIBAYANGKAN 
  • MENINGKATKAN RANGSANGAN SEKSUAL LELAKI
  • BERTAHAN LEBIH LAMA KETIKA MELAKUKAN SEKS
  • 100% DARIPADA BAHAN SEMULAJADI
  • 100% ORIGINAL TANPA KESAN SAMPINGAN
  • KEBESARAN SAIZ ZAKAR AKAN KEKAL SAMPAI BILA-BILA
Apa tu BAZOOKA Power Capsule?
  • Rawatan pembesaran zakar juga satu kaedah merawat saluran pundi kencing dan buah pinggang,
  • BAZOOKA kini mampu memberikan impian anda dgn menguatkan tenaga dalaman 10 kali ganda seperti membesarkan saiz zakar, memanjangkan saiz zakar, menambah pekatkan air mani serta melancarkan darah.
  • Kaedah perubatan moden yang dicipta dari USA ini mampu memberikan kesihatan yang lebih bagus dgn kualiti dan penggunaan yng selamat tanpa risiko dan juga kesan negatif.
  • Pil bazooka hanya mengandungi bahan-bahan semula jadi dan selamat dimakan, ia membantu membesarkan kapasiti CORPUS CAVERNOSUM, kedua silinder tisu ini berada didalam zakar yg diisi dgn darah, semasa terangsang ia mewujudkan eraksi. Ini menjadikan zakar anda lebih besar dan lebih kuat daripada yang pernah dibayangkan!!

Terima kasih utk pill BAZOOKA, kini lelaki menikmati rangsangan seksual yang meningkat. 
Dalam erti kata yang lain, bukan sahaja mereka menikmati zakar yang lebih besar dan tebal, tetapi anda dan pasangan juga akan mengalami keserokan seksual yg tinggi, bertahan lebih lama semasa seks dan meningkatkan kejantanan para lelaki

8 Kebaikan BAZOOKA POWER CAPSULE!!
  • Berkesan meningkatkan keinginan seks dan stamina anda.
  • Pembinaan zakar yang lebih besar dan lebih keras.
  • Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum.
  • Berhenti pancutan pramatang.
  • Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
  • Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.
  • Menambahkan stamina bagi kegiatan harian seperti bekerja dan bersukan!
Antara kandungan herba yang terdapat dalam BAZOOKA capsule adalah seperti berikut
  • Tribulus Terrestris
  • Ginkgo Biloba
  • Saw Palmetto
  • Maca
  • Oatstraw
  • Nettle Leaf
  • Cayenne
  • Licorice Root
  • Ginseng
  • L-Arginine
  • Zinc
  • Horny Goat Weed Extract
BAZOOKA  Power Capsule - Terbukti memang Over power!! TAHAN LAMA LAMBAT PANCUT ? BESAR KEMBANG ? PANJANG ?  MEMBAIK PULIH TENAGA DALAMAN KELELAKIAN Secara Semulajadi.

CARA MAKAN
  • Hanya perlu amalkan setiap hari hanya sebiji pill kapsul 
  • 2 biji kapsul sehari utk kesan Maximum.
BAZOOKA Untuk lelaki mahu lebih cemerlang dalam hubungan intim..
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Menambah tenaga dalam hubungan intim
  • Mengantikan sell-sell baru pada alat kelamin
  • Menambah sperma dan mengaktifkan kesuburan
  • Original dari NEW ZEALAND
  • 100% Herba semulajadi
  • Untuk kegunaan harian
  • Perubahan berterusan,bagi mereka yang mahukan impak kelamin yang padu
BAZOOKA POWER CAPSULE lebih hebat dari capsule2 lain!!
100% Satisfaction........
BAZOOKA Capsule bukan sahaja menjadikan anda lebih tahan lama ketika bersetubuh, malah mampu membesar, melebarkan dan memanjang zakar lelaki. 
Kandungan 7 herba terbaik di dunia membuatkan pengguna menjadi kan BAZOOKA Capsule sebagai amalan harian.

KANDUNGAN 1 Botol 60 Biji ( Penggunaan Sebulan) 
CARA MAKAN : 1 Biji Pagi dan 1 Biji Malam

BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG
PROMOTION PRICE
RM 225 (SM) / RM 230 (SS) 
(60 capsule/bottle)
HARGA TERMASUK POS


PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806


UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.




GC TEA TERMURAH



GC TEA
HARGA: RM130.00
POS RM7SEM RM11SS

GLUCOS CUT TEA (GC TEA) atau Teh Sekat Gula adalah mengandungi 100% bahan herba semula jadi. Mengadaptasikan konsep "Herbal Tea Formula", dengan menawarkan pendekatan yang komprehensif untuk menyekat lemak dan penyerapan gula berlebihan serta menguatkan sistem penghadaman perut. Kaedah ini akan membantu untuk menghentikan kesan dahaga akibat kepanasan, melegakan keletihan serta membantu menstabilkan glukosa darah. 
Glukos Cut sesuai untuk mereka yang mengambil berat tentang gula darah, masalah kegemukan dan bagi mereka yang kurang bersenam.
Merupakan penawar terbaik untuk mengatasi masalah kencing manis atau diabetis serta mengatasi dan mengawal masalah obesiti.
GLUCOS CUT mengandungi herba yang mempunyai "bukti saintifik terbaik" mengikut apa yang dirumuskan oleh National Library of Medicine (NLM) dan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH). Antaranya ramuan utama dan kelebihannya:
Teh hijau - mengandungi EGCG yang kaya antiokisda. Blok tindakan enzim yang dikenali sebagai alfa-amilase berupaya memecah karbohidrat kepada gula ringkas yang membentuk tenaga untuk digunakan oleh tubuh badan. Selain itu, teh hijau juga terkenal dengan kelebihannya untuk meningkatkan metabolisme badan serta mempercepatkan proses penghadaman supaya lemak-lemak tidak dapat terkumpul. Juga berupaya mengawal dan merendahkan tahap kolesterol dan anti-kanser.
Gymnema sylvestre - Herba yang amat dikenali sebagai "Wonder Herb For Diabetics" atau pemusnah gula.  Asid Gymnemic mengisi lokasi reseptor pada selera kita dengan menghalang rasa manis makanan sekali gus membendung keinginan 'ketagihan' gula dan selera makan. Membantu menghalang pengaktifan dan penyerapan molekul gula berlebihan dalam makanan. Selain itu, ia juga didapati mampu menggalakkan perembesan insulin dari kalenjar pankreas serta menghalang penyerapan gula di usus. Ini akan merendahkah paras gula/ glukos dalam darah. 
Mulberry - berupaya mengimbangi kandungan gula dalam darah serta sebagai penyerap karbohidrat yang baik serta membantu mengurangkan berat badan. Juga kaya sebagai ejen antioksida.
Rooibos - aspalathin senyawa aktif merangsang pankreas beta-sel merembeskan insulin untuk menukarkan gula kepada tenaga.
Glucos Cut Sweetened dengan pemanis stevia. Menurut beberapa kajian, stevia sangat bermanfaat dalam mengawal paras gula dalam darah dan meningkatkan fungsi pankreas.
Teh Hijau Sekat Gula GC TEA mengandungi jumlah yang tinggi EGCG yang mempunyai keupayaan untuk merangsang metabolisma dan pembakaran lemak. Glucos CUT telah mengambil manfaat daripada khasiat teh hijau ke peringkat seterusnya dengan menggunakan ramuan tambahan yang berupaya meningkatkan metabolisme gula dan kawalan daripada ketagihan gula. 
Manakala  khasiat utama TEH SEKAT GULA Glucos CUT ini antaranya adalah:
Mengelakkan pengambilan gula berlebihan dalam makanan dan minuman seharian.
Mengurangkan risiko penyakit dan bahaya diabetes
Mengawal tahap glukosa darah
Mengawal dan mengatasi masalah berat badan
Membantu mengatasi mengatasi masalah berkaitan usus seperti sembelit.
Mengurangkan risiko penyakit kronik seperti kanser.
Satu kotak mengandungi 60 sachets
PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.


UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


September 6, 2016

Hidayah Milik Allah

Jangan pandang kejahatan orang seolah-olah mereka pasti ke Neraka..
dan jangan pandang kebaikan sendiri seolah-olah kita pasti ke Syurga...

Tunjukkanlah kami jalan yang lurus (Al-Fatihah:6)

Iklan Berbayar