Produk Terlaris..

December 31, 2015

PROMOSI!!! IZEARA 6 INCH BODY SERUM RM70.00 TERMASUK POS


 IZEARA 6 INCH MURAH



~IZEARA 6 INCH BODY SERUM~
HARGA PASARAN RM 89
PROMOTION PRICE
RM 70 (SM) / RM 75 (SS) 
(200 ml/Bottle)
HARGA TERMASUK POS

 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 0139501806


Izeara 6 Inch Body Serum
Membakar – Membentuk – Menghalang


TIDAK PANAS !
TIDAK MELEPUH !

TIDAK MENGGANGGU ORANG SEKELILING DENGAN BAU YANG KUAT !



KELEBIHAN IZEARA 6 INCH BODY SERUM ( FORMULASI PERTAMA DI ASIA )

- Stem Cell Formula
- Produk 100% Bebas bahan kimia
- Produk 100% Bebas Paraben
- 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
- Menghilangkan parut & selulit lama
- 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan





Gerenti kurang 6inch dalam 48jam!

Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia.

Seperti yang awak tahu Garcinia Cambogia ni sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.

Dan kini dengan menggunakan formula stem cell Izeara 6 inch Body Serum dihasilkan dalam bentuk sapuan.

# sesuai utk ibu menyusu
# sesuai utk penghidap penyakit kronik
# sesuai utk awak yg tak suka makan ubat

Bagi anda yang serious nak kurus..cuba lah Izeara 6 inch Body Serum kerana

# Produk 100% Bebas bahan kimia
# Produk 100% Bebas Paraben
# Menghilangkan selulit
# Membakar lemak
# Membentuk struktur badan







FAQ Izeara 6 inch Body Serum

Q: 6 inch body serum ada KKM tak?

A: LULUS KKM NOT140803635K


Q: Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?

A: BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.


Q: 6 inch body serum boleh digunakan dimuka?

A: TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Utk muka dapatkan dagu runcing boleh guna belvya scrub.


Q: 6 inch body serum ni panas tak?

A: TIDAK.Hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.


Q: Cara Pakai?

A: Sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.

CARA PENGGUNAAN IZEARA 6 INCH BODY SERUM
* Sapukan Izeara 6 Inch Body Serum di bahagian yang dikehendaki
* Sapu 3 – 5 kali sehari
* Seeloknya pakai selepas mandi dan sebelum tidur
* Sangat disarankan pakai bengkung atau korset untuk kesan yang maksimum




 PENGGUNA IZEARA SERUM KURANG 8KG DALAM 14 HARI  


“Dah mencuba macam2 produk kurus tapi yg orang kata betul2 menjadi sekarang ni pun susah nak jadi, dah guna macam2 losyen, yang makan ke, apa semua dah cuba, tapi hampehhh..

Lepas member rekemenkan Izeara 6 Inch Body Serum ni mmg macam tak percaya sbb…

– Tak rasa panas atau pijau pd kulit langsung,

– Tak oily mcm losyen kurus lain.
– Bau yang sangat2 fresh menaikkan mood bila cium
(takde bau mcm perfume tak sedap atau minyak angin, coz produk ni 100% dari Ekstrak Alami)
– tak ada langsung rasa gatal2 @ miang. Memang rasa macam tak pakai apa2 (no discomfort)



TESTIMONI PENGGUNA IZEARA 6 INCH


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.

Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu













BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG

HARGA PASARAN RM 89
PROMOTION PRICE
RM 70 (SM) / RM 75 (SS) 
(200 ml/Bottle)
HARGA TERMASUK POS

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


PROMOSI!!! GERMANY SEX DROPS RM80.00 TERMASUK POS

Sensasi Seksual dan Meningkatkan Keghairahan ISTERI
Naikkan nafsu dan keghairahan pasangan anda dalam masa hanya 10 minit!

GERMANY SEX DROP
~GERMANY SEX DROP~
HARGA PASARAN RM 100 SM / RM 110 SS
PROMOTION PRICE
RM 80 (SM) / RM 90 (SS) 
(5ml)
HARGA TERMASUK POS
 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 013-9501806


Cecair Perangsang Isteri
-Cecair Perangsang Isteri (Germany Sex Drop) ini adalah amat sesuai dan sangat disarankan buat pasangan suami-isteri yang mengalami masalah isteri lambat ghairah, kurang bernafsu, dingin dan menghadapi masalah seksual.
-Ianya merupakan cara untuk merangsang nafsu isteri dengan amat berkesan sekali.
-Percayalah dalam hanya 10 minit si isteri mengambil cecair perangsang ini.. Ia sudah menjadi tentu arah dan sentiasa menginginkan layanan dan belaian dari ANDA sebagai suaminya.

Selesaikan Masalah Isteri Tiada Nafsu Dengan Germany Sex Drop Ini
Germany Sex Drop adalah cecair perangsang isteri nombor satu di Jerman yang di gunakan oleh jutaan pasangan suami-isteri di seluruh dunia. Berfungsi untuk menaikkan rangsangan dan keinginan seks dengan segara. Boleh dicampurkan di dalam minuman atau terus telan beberapa titis.

Ia selamat dan terbukti secara klinikal




Mengapa Isteri Perlukan Cecair Perangsang Ini ?
-Isteri hilang mood untuk bersama;
-Isteri lambat atau tidak ghairah langsung;
-Isteri sukar untuk puas;
-Nafsu isteri dingin;
-Isteri tak mahu melayan suami;
-Mahukan SESUATU YANG LUAR BIASA??

Seorang wanita kadang-kala memiliki waktu yang buruk dari segi emosinya, dia mungkin kehilangan minat pada seks disebabkan oleh;
-Depresi
-Stres dan terlalu banyak kerja & penat
-Kegelisahan
-Gangguan perasaan sejak dari masa kanak-kanak
-Gangguan seksual atau mangsa rogol
-Lesbianisme (masalah hubungan sejenis)
-Hubungan dingin dengan pasangan
-Sulit keadaan hidup, misalnya berkongsi rumah dengan orang tua atau orang tua mertua
-Menopause-negatif sikap dan keyakinan yang ada tentang menopause
-Sikap suami yang tidak pandai melayan

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Germany; (OPS) lily dan rose, air, fructose, melatonin dan canitis.
Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi, TIDAK mengandungi toksid, dadah, alkohol… malah tiada kesan sampingan.
Kesan:
-Beberapa minit setelah mengambil produk ini, wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual. Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.
-Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu… dinasihatkan terus goda agar terus teransang.

BIARKAN IA MENJERIT SEPUASNYA DENGAN CECAIR PERANGSANG ISTERI INI.

Ini adalah hasil apabila mengambil Germany Sex Drops kepada wanita:
-Meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks
-Lebih sering minat pada seks
-Waktu respon seksual, ghairah lebih cepat dan lebih masa untuk klimaks
-Sensasi seksual dan orgasme
-Stimulasi klitoris
-Peningkatan kemungkinan orgasme multiple
-Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan dan memaksimumkan kendurnya klitoris

Menjadikan hubungan seks lebih menyeronokkan

Dos dan cara penggunaan:
-Gunakan atau minum 5 mil Germany Sex Drop (Cecair Perangsang Isteri) 15 minit sebelum melakukan hubungan sekssual dengan pasangan untuk hasil yang maksima.
-Boleh dicampurkan dalam minuman ataupun terus ditelan




Aturan MINUM:
Titiskan 10-15 titis cecair perangsang dalam separuh gelas air (apa-apa air sahaja). Berilah isteri ANDA minum. Biarkan dalam 10-30 min dan anda dah boleh mulakan.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.
5- MAXIMA 10 – 15 TITIK GERMANY SEX DROPS boleh dicampurkan di dalam apa saja jenis minuman KECUALI Air Alkohol dan berGas

GERMANY SEX DROPS dijamin selamat.
-Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan/Isteri.
-Produk ini sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

GERMANY SEX DROPS
-AMARAN !! JANGAN GUNAKAN UNTUK MEMERANGKAP GADIS !!
-INI BUKAN TIRUAN DAN AMAT BERKESAN !!
-WANITA MENGANDUNG DAN BERPENYAKIT KRONIK TIDAK DIBENARKAN GUNA !!
-MENINGKATKAN LIBIDO DAN MEMBANGKITKAN GHAIRAH SEKS !!
-LEBIH SERING MINAT PADA SEKS !!
-MERANGSANG KEGHAIRAHAN SEKSUAL LEBIH CEPAT !!
-MENINGKATKAN ALIRAN DARAH KE DAERAH GENITAL PEREMPUAN !!
-MEMAKSIMUM KEKENDURAN KLITORIS !!
-100% ORIGINAL MADE IN GERMAN !!


PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.



PROMOSI!!! SET BERSALIN NONA ROGUY RM290.00 TERMASUK POS

SET BERSALIN NONA ROGUY (NR) ORIGINAL MURAH
~SET BERSALIN NONA ROGUY (NR)~
HARGA PASARAN RM 365 (SM) / RM 370 (SS)
PROMOTION PRICE
RM 290 (SM) / RM 300 (SS) 
HARGA TERMASUK POS

Set Bersalin Nona Roguy mengandungi 6 produk di dalamnya 
1. Pytonatal 90 Tab 
2. Akar Herbanika 10 Paket 
3. Uncang Cuci 10 Paket 
4. Lulur Herbanika 100gm 
5. Krim Herbanika Barut 60gm 
6. Minyak Herbanika 100ml




Hampir setiap hari, kami terima claim/aduan ramai Ibu berpantang mempunyai kesakitan berikut

!!   Takut sangat nak buang air besar sebab risau luka jahita?n terbuka!!
!!    Berat badan bertambah berbanding sebelum mengandung  !!
!!   Sentiasa sakit-sakit terutama di bahagian urat-urat badan  !!
!!    Letih, asyik terlantar atas katil sebab tiada tenaga  !!
!!    Perut selalu kembung ketika berpantang !!
!!    Darah nifas keluar terlalu banyak (pendarahan tidak normal)  !!


Set Bersalin Nona Roguy juga dikenali sebagai Set Bersalin NR adalah Set Bersalin yang paling mendapat kepercayaan ibu-ibu berpantang di Malaysia. Set Nona Roguy ini terbukti sangat berkesan bagi tujuan perawatan dalaman serta lengkap bagi tujuan perawatan luaran. "Set Bersalin Nona Roguy" boleh dikatakan set yang lengkap dan paling ekonomi di pasaran. "Set Bersalin NR" juga sangat baik bagi tujuan mengembalikan berat badan ideal selepas bersalin.


Kebaikan SET BERSALIN NONA ROGUY NR

-  Merawat Sembelit Teruk Selepas Bersalin
-  Berkesan Menurunkan Berat Badan
-  Membersihkan Rahim dari Lendiran
-  Mengatasi Angin Meroyan atau Murung
-  Menyegarkan Fungsi Rahim
-  Memperbanyakkan Susu Ibu
-  Menambah Daya Tenaga Semasa Pantang
-  Mempercepat Pengecutan Rahim
-  Membuang Lemak Berlebihan
-  Merawat Sakit Anggota Badan
-  Melancarkan Pengeluaran Darah Nifas
-  Merawat Kembung Perut
-  Mengimbangi Kembali Sistem Badan
-  Menstabilkan Hormon





SET BERSALIN NONA ROGUY NR Sesuai untuk 

  -  Ibu yang bakal melahirkan anak tidak lama lagi
  -  Ibu yang sentiasa sembelit teramat sangat
  -  Ibu yang sentiasa sakit anggota badan
  -  Ibu yang mengeluarkan darah nifas yang tidak normal
  -  Ibu yang sentiasa Kembung Perut ketika berpantang
  -  Ibu yang terkejut berat badan meningkat secara tiba-tiba selepas      bersalin
  -  Ibu yang cepat letih dan tidak ada tenaga


ibu berpantang perlukan SET BERSALIN NONA ROGUY NR

1. Barangan Penjagaan Bersifat Dwi-Fungsi
Barangan penjagaan set bersalin Nona Roguy boleh digunakan pelbagai cara. Tidak seperti set bersalin yang lain, setiap produk hanya khusus untuk satu pengunaan.

Sebagai contoh, minyak herbanika boleh digunakan sebagai minyak urut, ubat luka, menghilangkan pening kepala dan lain-lain.

2. Dijamin Halal dan Selamat Dimakan
Set bersalin Nona Roguy bertahan lebih 5 tahun dalam pasaran. Ia dijamin HALAL dan selamat serta diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

3.Mudah dimakan dan Tidak Menyusahkan.
Bahan Penjagaan disediakan dengan perubatan moden yang terdiri daripada kapsul, tablet, pek uncang dan krim bagi memudahkan para Ibu.

Set bersalin Nona Roguy juga mudah disimpan dan tidak mudah rosak.

4.Terbukti Berkesan Menurunkan Berat Badan.
Set bersalin Nona Roguy ini membantu melawaskan air besar dan membuang lemak air yang berlebihan dalam tubuh badan. Ia memyebabkan Berat badan turun dengan kadar normal dan pada masa yang sama membekalkan tenaga ke seluruh anggota badan.

Kesan- kesan luka jahitan selepas bersalin juga sembuh dengan cepat bagi mengelakkan para ibu terkena jangkitan kuman yang membahayakan kesihatan.

Set Bersalin Nona Roguy mengandungi 6 produk di dalamnya 
1. Pytonatal 90 Tab 
2. Akar Herbanika 10 Paket 
3. Uncang Cuci 10 Paket 
4. Lulur Herbanika 100gm 
5. Krim Herbanika Barut 60gm 
6. Minyak Herbanika 100ml



PHYTONATAL
(90 BIJI TABLET)


? Tablet Pembersih Rapi Dalaman
? Phytonatal membantu membersihkan rahim dengan membuang lendiran dan darah kotoran dari badan. 

? Juga bertindak melawaskan najis dan membuang lemak berlebihan (Turun Berat Badan).

No.siri KKM : MAL 05090043T

Cara Penggunaan
- Bersalin normal mula makan tablet PHYTONATAL pada hari ke 4 dan bersalin secara pembedahan mula makan pada hari ke 7

* Lawas Buang Air Besar – Normal
2 – 4 tablet

* Tidak Lawas Buang Air Besar – Sembelit
4 – 10 tablet

* Terlalu Lawas Buang Air Besar – Sensitif
1 -2 tablet
- ?Disyorkan pengambilan pada setiap waktu pagi (selepas sarapan) untuk melawaskan sistem pembuangan air besar anda pada sebelah awal petang bagi tidak mengganggu waktu tidur anda pada sebelah malam.






AKAR HERBANIKA
(10 PEKET)


- Minuman Antioksidan di Wad Bersalin
- Akar Herbanika di set bersalin Nona Roguy ini membantu menambahkan tenaga dan Khasiat pemakanan kepada para Ibu. Juga bertindak menyegarkan badan.

No.siri KKM : MAL 19972865T

Cara Penggunaan

- minum 2 – 4 gelas / mug sehari atau 3 – 6 cawan sehari:

- Rendam 2 peket AKAR HERBANIKA dalam 1 flask atau thermos air panas yang mendidih sehingga ia keluar pati herba teh sederhana pekat.

- Setiap kali minum masukkan 1 sudu teh atau 1 sudu besar Madu Lebah Asli sebagai penawar, penguat darah, anti-bakteria dan sumber tenaga.

- Minum suam panas, suam atau sejuk. (2 peket boleh diulangi rendam beberapa kali selama beberapa hari sehingga cair, gantikan dengan peket yang baru).

Di rumah – buat pilihan Rendam atau Rebus:

- Disyorkan rebus 2 – 3 peket AKAR HERBANIKA dalam 1 liter air atau secerek sederhana air panas sehingga mendidih.

- Tuangkan ke dalam flask atau thermos dan setiap kali minum, masukkan 1 sudu teh atau 1 sudu besar Madu Lebah Asli sebagai penawar, penguat darah, anti-bakteria dan sumber tenaga.
 

- Minum suam panas, suam atau suam sejuk. (2 peket boleh diulangi beberapa kali selama beberapa hari sehingga cair, gantikan dengan peket yang baru).


MINYAK HERBANIKA
(100ml)


- Pengurangkan Kesan Regangan di Perut
- Minyak Herbanika di dalam set bersalin Nona Roguy berfungsi menguatkan otot perut.
- Ia juga bertindak mengurangkan kesan regangan dan kesan pecah-pecah di kulit semasa mengandung. Ia juga meningkatkan Pengedaran darah.

No.siri KKM : MAL 19985762T

Cara Penggunaan
- Sapuan MINYAK HERBANIKA untuk bersalin normal dan secara pembedahan (caesarian) di wad Selepas keluar dari bilik bersalin (semasa dalam wad).

- Gosokkan MINYAK HERBANIKA dengan tipis ke bahagian kulit kepala serta tengkuk dan bahu anda.

- Ikat rambut dengan rapi. (Ini membantu meredakan ketegangan urat saraf di kepala, leher dan tengkuk semasa proses peneranan melahirkan anak dan melegakan bagi yang melahirkan secara pembedahan).

- Sapurata MINYAK HERBANIKA ke bahagian perut, ari-ari (kecuali bahagian pembedahan), tundun sulit, peha, celahan peha, pinggul, pinggang, lutut, belakang lutut, betis dan tapak kaki. Pakaikan stokin.

(Ini membantu melembutkan urat saraf dan otot yang tegang semasa peneranan berlaku atau kurang pergerakan semasa proses pembedahan dan membantu melancarkan aliran darah)

# Untuk bersalin normal:

Kemudian, tuangkan MINYAK HERBANIKA ke bahagian sulit (biar minyak mengalir ke celahan sulit ke bahagian episiotomi / luka jahitan) dan tuangkan ke atas pad/ tuala sanitari. Pakai dengan selesa.

# Untuk bersalin secara pembedahan:

Gunakan MINYAK HERBANIKA ke atas pad/tuala sanitari dengan selesa. (Ini membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka jahitan, memecahkan pengumpulan angin di usus serta rahim dan mengecutkan rahim secara luaran) Bengkung ringan dengan MINYAK HERBANIKA semasa di wad.
 

# Bagi kelahiran normal:

Selepas sapuan MINYAK HERBANIKA ke bahagian perut serta pinggang, disyorkan penggunaan Strap-On Binder dengan ringan dan rapi. (Strap-On Binder/Bengkung Moden yang mudah didapati di farmasi)

# Bagi kelahiran secara pembedahan:

Selepas sapuan MINYAK HERBANIKA ke bahagian perut serta pinggang kecuali bahagian pembedahan. Pastikan kegunaan Strap-On Binder yang ringan dan melepasi tundun sulit anda tanpa memberi penekanan di bahagian pembedahan.

Anda boleh teruskan amalan berbengkung secara ini selama 2 minggu sebagai langkah penjagaan awal.

Perhatian : MINYAK HERBANIKA boleh digunakan untuk berurut semasa dalam pantang.


HERBANIKA BARUT
(60gm)


- Mengetatkan Perut yang menggeleber
- Krim Herbanika barut ini di sapu di sekeliling perut. Ia bertindak mengetatkan kembali perut yang menggeleber selepas bersalin.
- Ia juga bertindak menguatkan otot perut dan otot pinggul yang kendur.

No.siri KKM : MAL 20014436T


Cara Penggunaan

- Bagi kelahiran normal, guna KRIM HERBANIKA BARUT pada hari ke-4 sehingga 44 hari (Disyorkan selama 60 hari)

- Bagi kelahiran secara pembedahan, guna KRIM HERBANIKA BARUT pada hari ke – 15 sehingga 44 hari (Disyorkan selama 60 hari):

- Selepas sapuan MINYAK HERBANIKA ke bahagian perut serta pinggang, sapu rata KRIM HERBANIKA BARUT di perut, ari-ari,pinggang, pinggul serta atas peha.

- Gunakan Strap-On Binder (Bengkung Moden yang mudah didapati di farmasi) atau Bengkung Tradisional (jenis Kain Barut) dengan kemas, kejab dan rapi.

- Pastikan Kain Barut atau Bengkung dari paras bawah payudara sehingga melepasi atas peha bagi mendapatkan bentuk badan yang ramping, tidak kembang, kemas dan mantap.

- Gunakan bengkung dari waktu pagi sehingga lewat petang. Sapu semula seperti di atas dan gunakan bengkung semalaman. Sangat berkesan untuk mengatasi perut lembik, besar, buncit, menggeleber, kembang dan kendur.

- Ia membantu mengempiskan serta mengejabkan perut, merampingkan pinggang, mengatasi jaluran serta parut pada kulit dan mengecutkan rahim secara luaran dengan membantu melancarkan peraliran nifas serta darah busuk dari saluran rahim. Ia juga dapat mengatasi pembengkakan luaran anggota badan.


UNCANG CUCI HERBANIKA
(10 PAKET)
 
- Penyembuh Luka 
- Bertindak sebagai Antiseptik untuk menyembuhkan luka dan mencegah jangkitan kuman.
- Ia juga bertindak menyegarkan dan menghilangkan bau badan ketika berpantang.

No.siri KKM : MAL 19985763T

Cara Penggunaan

Bercebok bahagian sulit untuk bersalin normal, lakukan semasa di wad dan di rumah.

Masukkan 2 genggam garam dan 2 peket UNCANG CUCI HERBANIKA ke dalam sebekas air suam panas.

Tekankan peket agar keluar pati herba yang pekat. Lakukan cucian serta cebok di bahagian sulit dan luka jahitan anda.

Kesat kering dan sapukan MINYAK HERBANIKA ke bahagian luka jahitan/episiotomi dan tuangkan ia ke atas pad atau tuala sanitari anda. Bercebok bahagian sulit untuk bersalin secara pembedahan, lakukan semasa di wad dan di rumah.

Rendamkan 1 peket UNCANG CUCI HERBANIKA ke dalam sebekas atau semangkuk air suam panas. Tekankan peket agar keluar pati herba yang pekat.

Lakukan cebok dan cuci di bahagian sulit sehingga bersih serta segar dan kesat kering. Tuangkan MINYAK HERBANIKA ke atas pad atau tuala sanitari anda untuk melancarkan keluaran darah nifas dan mengatasi masalah rengat atau ketidakselesaan di bahagian perut.

Uncang Cuci Herbanika boleh direbus bersama Daun Sireh, Inai, Daun Pandan, Serai Wangi, Halia Tua, Halba dan Garam untuk dijadikan Mandian Herba ibu bersalin selama 14 hari atau 30 hari sehingga 44 hari.

Uncang Cuci Herbanika membantu menghindari daripada jangkitan kuman (infeksi), kegatalan kulit, atasi darah berbau, menghindari dan menyembuhkan luka, kudis, nanah, masalah berair dan mempercepatkan penyembuhan luka jahitan/episiotomi. Sebagai Mandian Herba, ia memelihara kulit agar segar, mantap dan tidak mudah dimasuki angin sejuk.






HERBANIKA LULUR
(100gm)


- Mengembalikan keserian kulit
- Herbanika Lulur bertindak menyental daki dan kulit yang kehitaman semasa mengandung.
- Ia juga bertindak menegangkan kembali payu dara yang kendur.?

No.siri KKM : MAL 19985761T

Cara Penggunaan

- Bagi rawatan di rumah untuk kelahiran normal dan pembedahan, dimula pada hari ke 3 Sebelum mandi, ambil 1 – 2 sudu besar HERBANIKA LULUR digaul sederhana cair dengan air suam.

- Sapurata ke seluruh badan, lakukan gosokan atau lulur semasa ia separa kering sehingga bersih. Elakkan lulur di bahagian payudara serta perut secara kasar atau menyental. Lakukan dengan lembut dan berhati-hati.

- Elakkan lulur di bahagian puting payudara yang berkulit sensitif akibat penyusuan. Mandi dan bilas dengan bersih (gunakan Mandian Herba untuk badan anda).

- Ulangi amalan lulur ini setiap hari selama 30 hari ke 44 hari untuk mendapatkan kesan yang baik.

- Ia akan menghilangkan daki, menghaluskan kulit yang kasar, mencerahkan kulit yang berpigmentasi kehitaman atau jeragat, mengatasi ketegangan otot, mengecutkan bentuk badan yang kembang atau sembab angin dan mengatasi sejuk-sejuk, kebas, lenguh atau sengal badan di samping mengelakkan kemasukan angin sejuk.

- Ia mengembalikan kemantapan kulit ibu dalam pantang bersalin dengan memecahkan lemak degil serta angin lendir, mengecutkan bengkak sendi, otot, urat saraf dan mengatasi masalah Bengkak Vena atau Vena Varikos. Membantu menegangkan payudara yang kendur dan atasi penyumbatan pada payudara.




UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM39.90
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : FLORAL MASK x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.

Iklan Berbayar