Produk Terlaris Ogos..

September 30, 2014

LAZY PHONE BRACKET TERMURAH : RM28.00 SAHAJA

LAZY PHONE BRACKET
harga RM35 sem RM40.00 sem
harga inc postage



ANDA SELALU LAYAN FB GUNA PHONE ?
KALAU TIME NAK TIDUR MESTI NAK TENGOK FB DULU KAN..KAN...
Hii..hii..tapi kadang-kadang tak larat nak pegang Phone terutama NOTE 3, S4, S5 terutama time dah lepak atas katil..
Mari sini saya perkenalkan ' LAZY PHONE BRACKET ' yang boleh pegangkan phone anda tanpa susah-susah lagi nak layan FB sebelum tidur..
Nak baca quran sebelum tidur pun mudah dengan ' LAZY PHONE BRACKET ' ni..
Nak Layan Ceramah UAI sebelum tidur pun best dengan ' LAZY PHONE BRACKET '
SIAPA NAK ?
5 WARNA MENARIK :
BIRU, KUNING, MERAH, PUTIH DAN HITAM
Ciri-ciri :
1. Super Strong Clamp
2. Maximum Arm Length: 70cm
3. Maximum Holding Weight: 500g.
Galaxy Note 2 - 183g, Galaxy Note 1 - 178g
4. Maximum Clamp Opening: 110cm.
Galaxy Note 3 - 80.5mm (width), Galaxy Note 1 - 83mm (width)
PRICE : 28
POSTAGE : RM7 WM / RM10 EM

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806


September 29, 2014

Vene Lotion Termurah : RM63.00 sahaja


VENE LOTION
HARGA RM70.00SEM RM75.00SS
HARGA TERMASUK POS

Malas dah nak telan bagai untuk KURUS. Try yg ni pulak. Jenis sapu ... TERBAIKKK.
Lelaki boleh .. Wanita pun boleh
Berminat??
► PM Atau
► Sms/Whatsapp (Sahaja) - 0139111693
*********************************************************************************
[✔] Vene Slimming Lotion mengandungi pati rumpai laut Phyllacantha Fibrosa yg diimport khas dari Belgium. Ia berfungsi untuk merangsang proses LIPOLISIS iaitu proses pemecahan sel-sel lemak dlm badan & telah terbukti secara saintifik serta diperakui oleh badan-badan kosmetik di Perancis. VSL adalah produk formulasi terkini yg bermutu & terbukti berkesan secara saintifik.Dijamin 100% selamat digunakan.
[✔] No. Kelulusan KKM : NOT130104860K, TANPA PARABEN, TIADA PEWARNA, SUCI & HALAL!
CIRI-CIRI VENE SLIMMING LOTION
[✔] Kesan serta merta
[✔] Bebas PARABEN (bahan kimia)
[✔] Tidak melekit & tidak berminyak
[✔] Tidak terlalu panas
[✔] Berbau WANGI
[✔] Boleh diguna bila-bila masa
[✔] Mudah digunakan
[✔] Menggunakan bahan yang halal
[✔] Tiada kesan sampingan
KELEBIHAN PRODUK
[✔] Memecahkan lemak, sapu 2-3 kali dah ada pengurangan pada ukurlilit perut.
[✔] Menghilangkan selulit di kawasan perut, peha, punggung, lengan dll.
[✔] Menurunkan berat badan dalam masa seminggu.
[✔] Melangsing dan mencantikkan bentuk badan.
[✔] Melembut/menegang dan menyegarkan kulit sebab ada collagen.
[✔] Membuang lebihan angin dalam badan yg mybbkan ketidakselesaan.
[✔] Mengurangkan senggugut/sakit sendi.
10 SEBAB KENAPA ANDA PERLUGUNA VENE SLIMMING LOTION
➽ KELULUSAN KKM NOT130104860K semestinya di luluskan kementerian kesihatan dan tiada unsur pengawet/bahan kimia Paraben.
➽ KESAN YANG CEPAT, ada yang kurang ukurlilit/berat badan selepas 1-2 hari pakai.
➽ WANGI DAN TAK PANAS rasa nyaman di kulit, tidak melekit serta boleh pakai bila-bila masa saja.
➽ PECAHKAN LEMAK melalui Pheoslim dari rumpai laut, pasti selulit pun akan hilang
➽ MENEGANGKAN KULIT selain berat badan turun, kulit pun sama akan cantik & tak gelebeh.
➽ BUANG ANGIN BADAN setiap kali pakai, angin dalam badan akan dibuang, badan rasa ringan.
➽ TIADA LAGI SENGUGUT sakit ketika datang bulan pun tiada lagi.
➽ BUANG LEMAK BAWAH DAGU selain sapu di paha dan perut, pakai di leher pun tiada masalah..
➽ MAKIN RAMPING semestinya bila dah turun berat badan, automatik perut pun makin langsing dan ramping.....macam anak dara !!!!

CARA PENGGUNAAN Vene Slimming Lotion

-Sapu secukup losyen dan urut pada bahagian-bahagian yang ingin dikurangkan lemak seperti pada abdomen (perut dan badan), punggung, paha dan lengan. Urut perlahan-lahan dari bawah ke atas dalam masa 1-3minit. Sebaik-baiknya sapukan losyen dua kali sehariselepas mandi.

-Vene Losyen juga boleh digunakan untuk mengurangkan lemak pada bahagian dagu dan leher. Sapuan yang nipis dengan urutan ringan dari bawah ke atas untuk mendapatkan bentuk yang diingini.

-Tindak balas losyen akan lebih berkesan apabila liang-liang roma badan terbuka iaitu semasa kita berpeluh atau selepas mandi air hangat. Pada ketika ini, rasa hangatlosyen akan lebih dirasai.

-Untuk pengguna yang pertama kali menggunakan Vene Losyen adalah dinasihati supaya 
menggunakannya sedikit dahulu untuk membiasakan kulit sebelum sapuan yang lebih banyak.

-Vene Losyen boleh digunakan bersama-sama dengan korset, girdle atau alat-alat bantuan 
senaman (seperti slimming belt).

-Sapu Vene Losyen untuk membantu melegakan senggugut dan sakit sendi yang ringan.

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

September 24, 2014

SECRET OF BEAUTY SKINCARE TERMURAH ~SOB~


~SECRET OF BEAUTY (SOB)~
PROMOTION PRICE
RM 97 (SM) / RM 100 (SS) 
HARGA TERMASUK POS

 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 0139501806


ANDA MEMPUNYAI KULIT WAJAH SEPERTI BERIKUT

»JERAWAT
»JERAGAT
»KULIT SENSITIF
»KULIT KUSAM
»PARUT JERAWAT
»LIANG ROMA TERBUKA
»KULIT GELAP
»KULIT NORMAL JUGA BOLEH DIGUNAKAN UNTUK CERAH, PINKISH DAN GLOWING
»KULIT TIDAK SEKATA

KEISTIMEWAAN SECRET OF BEAUTY SKINCARE ~SOB~

 KESANYA DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI
 TIADA KESAN SAMPINGAN
 TELAH MEMPUNYAI TESTIMONI YANG RAMAI DAN BERJAYA
 TIADA PENGGELUPASAN
 BUATAN MALAYSIA
 DIJAMIN HALAL
 MEMPUNYAI KELULUSAN KKM MALAYSIA
 DIJAMIN SELAMAT DIGUNAKAN
 TERLARIS DI PASARAN
 BOLEH DIGUNAKAN LELAKI DAN WANITA

KELEBIHAN DAN KESAN PENGGUNAAN SOB SKINCARE

* MENEGANGKAN KULIT WAJAH
* MELAMBATKAN PENUAAN
* MENGHILANGKAN GARIS HALUS DAN KEDUTAN
* KULIT NAMPAK AWET MUDA
* MENJADIKAN KULIT WAJAH SEKATA DAN TIDAK BERMINYAK
* MENCERAHKAN KULIT MUKA YANG HITAM DAN KUSAM
* MENGECILKAN LIANG-LIANG PORI PADA KULIT WAJAH

KANDUNGAN ITEM SOB SKINCARE

CLEANSER (PENCUCI MUKA)
Apricot kernel oil, chinamon asorbic, polynextrose, acrylate copolymer, benzophenone, jojoba oil , vitamin C

KRIM MALAM SOB SKINCARE:
cocumber, aloe extract , royal jelly , tolopheryl , vitamin E , linoleate, silanediol salicylate, methulanol, mannuromate, natrural oil

PELINDUNG @ PELEMBAP SOB SKINCARE spf 30 :
R.o water, jojoba , cocumber , buxus chinesis , natural oil , linoleate , royal jelly

SABUN VITAMIN E SOB SKINCARE :
Water, cocos nucifera oil , sodium PCA, tocopheryl

CARA MENGGUNAKAN SECRET OF BEAUTY SKINCARE ~SOB~

Soap vit E
Di potong 4 @ 6 @ 8 sabun harus di tukar setiap minggu dan balance sabun lama boleh digunakan di seluruh badan

*MALAM*
Cuci muka dgn sabun ~SOB~ vit E lap sehingga kering
Sapu night cream secara nipis dan rata dan sapukan mouisturiser ke atas night cream tadi dan biarkan sehingga pagi tidak dibenarkan menggunakan produk lain atau campurkan produk lain.

*SIANG*
Cuci muka dengan sabun SOB vit E dan lap hingga kering sapukan day cream secara nipis-nipis dan sapu kan mouisturiser ke atas day cream tadi jika anda penggemar memakai foundation atau cream lain tidak digalakan menggunakan cream atau foundation dalam proses 1 atau 2 minggu permulaan menggunakan SOB skincare. Boleh gunakan powder secara nipis bagi menggelakan kulit berminyak.

Pemakain secara konsisten SOB skincare akan cepat mendapat kesan yang di inginkan.
SELAMAT MENCUBA!!

TESTIMONI SECRET OF BEAUTY SKINCARE "SOB"






BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG

PROMOTION PRICE
RM 95 (SM) / RM 100 (SS) 
HARGA TERMASUK POS


PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806


UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.










September 22, 2014

Floral Mask Termurah : Terbaik : Sangat Berkesan

soalan lazim FLORAL MASK

soalan paling kerap orang tanyaa..




floral mask made in mana ?
made in malaysia..di bawah syarikat dianpixy ent.

apa keisitimewaan floral mask ?
masker peel off PERTAMA di malaysia berwarna PURPLE dgn haruman lavender utk mhapuskan whitehead / blackhead

muka sy byk jerawat ..boleh pakai ke ?
boleh.. jerawat byk dan besar pon boleh pakai.. 1 fungs utamai floral mask ia akan mengecutkan jerawat dengan cepat

kulit saya sensitif. boleh guna ke ?
boleh tak de masalah utk kulit sensitif.. floral mask sesuai utk semua jenis kulit

sakit tak kalau tarik floral mask ni ?
99.99% customer mengata tidak sakit seperti masker hitam di pasaran


apa fungsi utama floral mask ?
fungsi utama untuk mhapuskan whitehead/blackhead,mengawal kulit berminyak dan mengecut / mengurangkan jerawat

floral mask boleh kurang kan parut / jeragat ?
tidak boleh . pakai dlm msa 30 mint.. 1mggu sekali.mustahil parut n jeragat akan hilang bgitu cpt

floral mask boleh putihkan kulit.?
tidak boleh.. kami tidak memasuk ejen memutih kedlm masker kerana setgh2 customer suka pakai masker pada tmpt bermsalah saja..contoh hidung..
nnt hidung saja putih.. pp hitam.. jd kuda belang hehe

apa bahan utama floral mask
bahan utama floral mask adalah arang .
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv


ia halal dan di jamin selamat ?
yea floral mask muslim produk dan mmpunyai KKM


umur sy 15tahun ..boleh ke guna floral mask ?
floral mask boleh di gunakan seawal 12tahun ..dan ke atas,umur 80 pon blh guna

1 botol berapa harga dan berapa kali boleh guna ?
rm39.90 tidak termasuk cas pos.. 
seminggu penggunaan minima 1 kali
1 botol 50ML / 7-8 kali guna seluruh muka = tahan 2bulan


floral mask akan buat liang roma terbuka ke ?
tidak ! tetapi selepas mggunakan ..cuci muka dgn ais mengecilkan semula liang roma


CARA GUNA MACAM NE PLAK ? SUSAH KE ??


  • Cuci muka korang dlu..
  • sebaik2nya sebelum penggunaan mask ini, korang gunakan tuala yang  telah disteam atau air suam untuk buka pori2 muka guna topeng pun blh yea..
  • sapukan mask dimuka kecuali dibahagian mata, mulut,  dalam masa 20 minit mask ini akan mula mengering,
  • apabila  korang  rasa muka korang  seperti tegang, tarik mask yang kering  tadi bermula dari bawah tau !! ingat..
  • untuk kesan terbaik, selepas menggunakan mask nie, cuci wajah dgn air dingin.. untuk tutup liang pori yg terbuka..dan kalauada pakai  toner dan diikuti pelembap TETAPI BAGI YANG MUKA JERAWAT.. TAK PYH GUNA PELEMBAB..SBB IA AKAN MBUAT KAN MUKA KORANG..LAGI BERMINYAK.. DAN BERJERAWAT

FLORAL MASK IN MEDIA
jom tgk testimoni lak ??  nama2 besar pun dah cuba ok.. siap buat video lg.. terujaaaaa ...

artis youtube popular ‪#‎ainantasneem‬ menggunakan 

floral mask 

full video ainan mengguna kan floral mask blh tgk 



fatin liyana ??????  fatin pun cubaaa... baca sini 

ben ashaari pun guna aolssss.. boleh klik sini 



yuyu zulaikha blogger terkenal pun cuba

?? pengsann uaoolsss.. btoi2 berkesan ok . nak baca klik sini 

IZZUE ISLAM 



FATIN SUHANA DAN IRINE NADIA MARCELO


lain2 testimoni customer ?? 









harga ???? murah je rm39.90
free postage
utk kesan yg sgt2 awesome..
1 Tiub bersamaan 100ml, penggunaan seminggu satu @ dua kali. *1 Tiub dapat digunakan sebanyak 7 – 8 kali 

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

Iklan Berbayar