Produk Terlaris Ogos..

May 31, 2014

Babies Blink Limited Edition Termurah RM60.00 sahaja

BABIES BLINK LIMITED EDITION
PROMOSI RM60.00 SAHAJA
BERMINAT PM AMY 0139111693







  • BABIES BLINK LIMITED DENGAN FORMULA BARU PILIHAN BUAH ORGANIK


  • MEMBERI PENYERAPAN YG SANGAT BAGUS SERTA MEMBEKALKAN PENCERAHAN 12X GANDA DARI AGENT PENCERAH YG BIASA


  • DENGAN PROSES PENCERAHAN IANYA MAMPU MERAWAT BAGI KULIT-KULIT YANG BERMASALAH SEPERTI JERAWAT,JERAGAT,KULIT TIDAK SEKATA DAN AKIBAT MELECUR

  • DENGAN PEMILIHAN SUSU BUAH STRAWBERRY IANYA MAMPU MELEMBUTKAN PERMUKAAN KULIT SECARA KAEDAHMUDAH..
  • AMAT SESUAI DIGUNAKAN BAGI KAUM LELAKI DAN WANITA DAN ANAK REMAJA BERMULA 12 TAHUN


  • DENGAN FORMULA BARU KAMI MENGKAJI BALIK DAN MENAPIS BALIK BAHAN-BAHAN YANG SESUAI DGN KULIT TERUTAMA ORANG ASIA


  • DENGAN TERLAMPAU BANYAK LEBIH TERDEDAH DENGAN MATAHARI DAN PRODUK-PRODUK YG TIDAK SESUAI DI LUAR SANA MAKA BOLEH LAH MENCUBA LIMITED BABIES BLINK SET INI..
    ######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
    ######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

    Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
    Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
    ☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

May 27, 2014

EMJOI TWEEZE TERMURAH RM30.00 SAHAJA

EMJOI TWEEZE 
HARGA RM30.00
POS RM7SEM RM10SS
BERMINAT PM AMY 0139111693

Emjoi Tweeze mampu mencabut bulu atau rambut dengan segera tanpa rasa sakit, Ia membuang rambut kecil dengan menentukan ketepatan dan tanpa gangguan!" 

Mengekalkan badan anggun dan hairless sangat mudah dengan Emjoi ® Tweeze epilator,peranti pinyingkiran bulu yang canggih,Sesuai untuk semua bahagian badan kecuali kening, merebut satu atau dua daripada alat yang maju dan mengambil langkah-langkah ke arah kulit licin seperti sutera. The tanpa wayar, peranti bateri unik direka untuk menangkap yang paling kecil, rambut terbaik kali pertama, dan mampu untuk membuang rambut dari mana-mana arah.
Ciri-ciri:
✿ Reka bentuk Inovatif menyelesaikan masalah tweezing rambut tunggal
✿ 12.7 x 2.5 x 2.5 cm
✿ Tarik rambut seperti magnet dan membuang tanpa kerengsaan
✿ tidak Sakit
✿ Boleh digunakan di mana-mana badan (kecuali bulu kening)
✿ Direka untuk semua peringkat umur
✿ Menggunakan 2 bateri AAA (tidak termasuk)
✿ Datang dalam pembungkusan kulit keras
✿ Direka untuk menghapuskan dalam masa yang singkat,cepat dan berkesan
✿ Membasmi keperluan untuk bercukur dan waxing bulu tweeze dalam apa-apa arahan
✿ Tidak menyebabkan kulit gatal,dan kerengsaan seperti pencukur
✿ Sesuai untuk semua kawasan - bikini, kaki, ketiak, muka

Emjoi ® Tweeze epilator sesuai untuk penyingkiran cepat rambut yang tidak diingini. Ia sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita, dan kerana ia membuang rambut dari akar ia meninggalkan kulit lembut dan tunggul.

Emjoi ® Tweeze membolehkan anda membuang rambut yang mana-mana. menggunakan tenaga bateri, anda boleh simpan dimana dan mudah dibawa kemana sahaja. Apabila anda gunakan Tweeze, biasanya selepas seminggu atau lebih, anda akan dapati anda boleh membuang rambut dengan sedikit tanpa timbul kesan alahan seperti menggaru, menarik atau kerengsaan atau kesakitan seperti pencukur . Maklumat penting adalah seperti berikut yang akan membantu anda menggunakan Tweeze dengan jayanya.
Spesifikasi:
✿ Bateri dikendalikan (Memerlukan 2 bateri AAA - tidak termasuk)
✿ Reka bentuk inovatif menyelesaikan masalah tweezing tunggal rambut.
✿ Tarik rambut seperti magnet dan membuang tanpa kerengsaan.
✿ Tidak seperti pencukur, Emjoi ® Tweeze membolehkan anda tweeze mana-mana arah.
✿ Menghilangkan walaupun rambut kecil
✿Membenarkan menentukan ketepatan.
✿ Ia boleh digunakan di mana-mana badan (kecuali bulu kening).
✿ Anda boleh tweeze mana sahaja anda berada.
✿ Mudah untuk bersih
✿ boleh dibawa ke mana sahaja

ARAHAN UNTUK KEGUNAAN:
• Apabila membuang rambut dari akar adalah penting untuk memegang kulit yang tegang bagi membantu mengurangkan ketidakselesaan.
• Putarkan unit kepada kedudukan "ON"
• Pegang Tweeze di tahap sudut 90 ke kawasan yang anda membuang rambut
• Gerakkan Tweeze, ringan meluncur di atas permukaan kulit. Tidak ada keperluan untuk mengenakan tekanan.
• Untuk belakang lutut, meluruskan kaki anda supaya kulit diregangkan tegang dan tahan Tweeze seperti sebelum ini, pada sudut 90 darjah ke kawasan yang dirawat.
• Kami mengesyorkan bahawa anda membersihkan anda Tweeze selepas setiap penggunaan.

TIP muka:
• Tweeze boleh digunakan untuk membuang bulu muka individu pada bibir atas, dagu, dan kawasan pipi. Jangan gunakan Tweeze pada kening.
• Berhati-hati apabila menggunakan Tweeze pada bibir atas. Memegang kulit yang tegang dengan perlahan-lahan menarik ke bawah di kawasan itu dengan jari anda.
• Tweeze ini telah direka untuk digunakan pada bibir atas, dagu, dan kawasan pipi.
• Jangan gunakan Tweeze pada kening. TIDAK bertujuan untuk membuang bulu muka
• Jangan gunakan Tweeze jika anda mempunyai jerawat,dan luka
• Kadang-kadang keradangan kulit boleh berlaku apabila bakteria menembusi kulit. Pembersihan kepala epilator sebelum dan selepas setiap kali digunakan boleh mengurangkan risiko jangkitan.

Termasuk dalam pek:
• pembungkusan runcit penuh
• 1 x Emjoi Tweeze
• berus Percuma
• 1 Arahan Manual

Anda nak tahu cara bagaimana nak melenyapkan terus bulu-bulu di badan dengan cara mudah dan murah? Kini anda tak perlu lagi letih dan sakit mencabut secara manual. Kami ada jawapan untuk masalah anda! Automatic Tweezer mencabut terus daripada akar tanpa rasa sakit, licin, pantas, mudah, dan semestinya hasil yang lebih bersih untuk jangka masa yang lebih lama! Apa lagi kelebihannya?

✔ AUTOMATIC tweezer mencabut TERUS DARIPADA AKAR (BUKAN CUKUR).
✔ Tidak perlu lagi shave atau wax yang menyakitkan!
✔ Tumbuh lebih lambat daripada SHAVE!
✔ LEBIH PANTAS drpd cabutan manual.
✔ Sangat Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔ Boleh digunakan di semua bahagian badan.




######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806


May 26, 2014

Pamoga Vidal Beauty Original Murah : RM160.00 sahaja

PAMOGA


~PAMOGA~
PROMOTION PRICE
RM 160 (SM) / RM 170 (SS) 
HARGA TERMASUK POS

 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 0139501806

[ MUJO ADA PAMOGA]


- Minuman tambahan (Pamoga vida beauty) yang membantu penyakit:- Angin ahmar, buasir, bengkak, darah beku, Gastrik, penawar bisa gigitan binatang, keperluan serat kepada badan, untuk kulit kaki pecah, kulit melecut, luka dalaman perut, usus dan ketumbuhan, lemah otot, gout.

- Membantu menjaga organ dalaman, mengurangkan bengkak, merawat lemah otot, mengurangkan parut pada badan dan muka, masalah kulit dan bibir kering, menaikkan seri wajah, membantu menyuburkan rambut.

Antara khasiat Pamoga vida beauty ialah :

– Membantu merawat pelbagai penyakit
– Angin ahmar/lumpuh
– Buasir
– Kulit melecur
– Kulit kaki pecah
– Lemah otot, radang dan gaut
– Mengawal dan merawat tekanan darah tinggi, kencing manis
– Masalah jantung dan ginjal
– Masalah kitaran haid dan dalaman wanita
– Mata lebam/kurang tidur
– Pedih ulu hati dan batu karang
– Pencernaan, keracunan dan sembelit
– Rambut gugur dan tidak lebat
– Selepas bersalin dan sistem peranakan
– Tumbesaran dan kecergasan kanak-kanak
– Ulser

Khasiat Lain Pamoga Vida Beauty:-

1. Angin Ahmar/Lumpuh
2. Anti Tumor dan merawat AIDS
3. Artritis, kebas
4. Buasir
5. Bengkak
6. Darah beku dan anti tumor mengurangkan kesakitan
7. Gastrik
8. Gigitan binatang dan penawar bisa
9. Keperluan serat untuk badan
10. Kesejahteraan dalaman
11. Makanan tambahan
12. Ketahanan badan dan tenaga tambahan segera
13. Kulit melecur
14. Kulit kaki pecah
15. Kecantikan kulit muka
16. Luka dan kecederaan
17. Gigitan serangga
18. Luka dalam perut, usus dan ketumbuhan
19. Lemah otot, radang dan gout
20. Mengurangkan tekanan
21. Menaikkan seri wajah, pucat dan kurang darah
22. Mengawal suhu badan
23. Masalah jantung dan ginjal
24. Mengawal dan merawat tekanan darah tinggi
25. Masalah kitaran haid
26. Mata lebam /kurang tidur
27. Mengawal dan merawat tekanan kencing manis
28. Mencantikkan kening & bulu mata
29. Masalah kulit dan bibir kering
30. Melembut dan menghaluskan kulit tubuh
31. Pedih ulu hati dan batu karang
32. Pembedahan
33. Pencernaan, keracunan dan sembelit
34. Parut pada muka dan badan
35. Rambut (Gugur / tidak lebat)
36. Sakit sendi / lutut
37. Selepas bersalin dan sistem peranakan
38. Tumbesaran dan kecergasan kanak-kanak
39. Awet muda
40. Memperbaiki kerosakan tisu
41. Meredakan alahan dan alergi
42. Kanser kulit

Cara Penggunaan Pamoga Vidal Beauty

Minum 2 sudu besar,2 kali sehari semasa perut kosong.
Dicadangkan pengambilan sebelum sarapan pagi dan sebelum makan malam


Cara Minum Pamoga:

Mulakan dengan bacaan bismillah
Selawat 3 kali
Bacaan Al Fatihah 1 kali
Berdoa dan berniat
Kemudian baru minum perlahan-lahan

BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG

PROMOTION PRICE
RM 160 (SM) / RM 170 (SS) 
HARGA TERMASUK POS

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806


UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


AURAWHITE 900000MG ORIGINAL TERMURAH : RM90.00 SAHAJA






AURAWHITE (900 000mg:: 5X Stem Cell)

KELEBIHAN:

1)sesuai untuk lelaki dan perempuan
2)kesan dapat di rasai dlm masa 10 hari
3)menggunakan gabungan antioksidan terhebat di dunia
4)merawat serta mencegah jerawat
5)wajah cerah berseri tanpa Suntikan
6)mengecilkan liang roma
7)merawat enzema dan prorisis
8)mencegah kekenduran pada kulit
9)alternatif kepada suntikan vitamin c dan glutathione
10)menghalang tompok hitam dan parut
11)kesan pencerahan menakjubkan
12)meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13)mencegah kerosakan kolagen
14)meningkatkan daya tahan badan
15)rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16)melindungi daripada sinara UA-B
17)menyembuhkan luka dan mencegah parut
18)badan sihat dan lebih bertenaga
19)membantu menyahkan toksin dan pencemaran di dalam tubuh badan dan menghasilkan kulit lebih cerah..



CARA MAKAN:


1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan.

2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum

3. pengambilan adalah 2x sehari, pada waktu pagi sebelum brekfast, semasa perut kosong krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh dan WAKTU MALAM SEBELUM TIDUR...

** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2...KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN 
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA...

** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..
Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dh blh mula minum Aurawhite

** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806



WIS PUTIH ORIGINAL TERMURAH.RM90.00 SAHAJA

WIS PUTIH
HARGA PROMOSI RM90.00 SAHAJA (XTERMASUK POS)
BERMINAT PM 0139111693


-Dah cuba macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat tidak berkurang?
- Mahu kulit cerah berseri dan terasa remaja sentiasa?
- Idamkan perawatan wajah yang berkesan dalam masa singkat dengan regim penggunaan mudah?
- Tanda2 penuaan kian memenuhi wajah?
- Anda patut cuba WIS PUTIH ini..
- Memang berbaloi2..

KULIT WAJAH ROSAK KERANA SALAHGUNA SKINCARE BERBAHAYA?
DETOX KAN SEMULA KULIT ANDA DENGAN TONER WIS PUTIH..
BERSIH DAN SEGAR KAN SEMULA SEL2 KULIT YANG BARU..



Memang hebat dan bertambah hebat . Produk ada KKM :
- NOT140403933K
- NOT140403934K
- NOT140403900K
- NOT140403901K

Produk juga adalah HALAL .

MENGAPA PERLU MEMILIH SET PERAWATAN WIS PUTIH?

✔ Poduk Malaysia pertama yang menggabungkan teknologi dari Korea, Switzerland dan Filipina dalam 1 set produk perawatan wajah unggul
✔ Dijamin Halal
✔ Bebas dari kimia berbahaya seperti hydroquinone dan merkuri
✔ Diformulasikan dari 17 stem cell buahan dan 5 agen pemutihan terbaik dunia
✔ Tiada penggelupasan atau memedihkan kulit wajah
✔ Mempunyai KKM dan dikilangkan dengan Amalan Pengilangan Baik (GMP)
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita yang menitikberatkan penjagaan wajah



KENAPA WIS PUTIH SANGAT BERKESAN DALAM MASA SINGKAT?

* Kerana gabungan item dalam set ini memang benar2 hebat!

1. SABUN WAJAH (60 GM) - mengandungi Glutathione murni yang bersifat reduced , ada ekstrak sarang burung walit yang membekalkan kolagen asli terbaik, berperanan mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit baru. Sabun ini turut diperkaya dengan vitamin C sumber dari rosehips yang mengawal penghasilan jerawat/ minyak berlebihan. Manakala ekstrak biji anggur pula berperanan sebagai antioksidan yang melambatkan proses penuaan kulit dan antibiotik smulajadi. Turut mengandungi arbutin murni dan kojic asid yang menjadi agen pemutihan kulit.

2. CC CREAM (20GM) - Tersohor sbagai krim paling hebat dengan keajaiban 20x ganda daripada BB cream, foundation dan krim asas yang biasa di pasaran. Krim siang Wis Putih (CC Cream) bertekstur halus dan ringan mengandungi ekstrak arbutin , M-tranexamic , glutathione murni serta pitera. Kekuatan SPF 80 dengan teknologi FERN-Block yang meghalang penembusan cahaya UV sehingga 99%. Malahan ia diperhebatkan lagi dengan kandungan Korean SupraColor Foundation & Loose Powder By Kryolan , iaitu sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea. CC Cream bertindak merawat, memudarkan parut, menghalang pertumbuhan jerawat dan memberi kesan pencerahan dan glowing pada wajah.

3. NIGHT CREAM (20GM) - Krim malam bebas penggelupasan ini bertindak untuk merawat serta memutihkan kulit sepanjang waktu tidur anda. Kekuatannya 20x ganda daripada krim malam jenama lain. Ia diformulasikan dengan kandungan lilin lebah, antara bahan semulajadi dalam proses pemutihan dan pemulihan kulit muka. Ia turut mengandungi ekstrak ubi kunyit serta pucuk jambu batu. Krim malam Wis Putih adalah krim pertama di Malaysia yang turut mengandungi SPF25.

4. TONER STEM CELL (percuma untuk masa terhad)- Dirumus khas daripada 17 stem cell, antaranya buah anggur, epal, oren, nenas, delima, strawberry dan sebagainya serta mengandungi ekstrak alovera sbagai bahan anti parut dan antibiotik smulajadi, turut megandungi enzim papaya dan M-tranexamic sbagai agen pemutih kulit. Penggunaan toner akan mengecilkan liang pori kulit, menjadikannya halus, gebu dan anjal sentiasa.

UNTUK CARA PENGGUNAAN SKINCARE WIS PUTIH, BOLEH RUJUK
GAMBAR DI ATAS..




######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806



Babies Blink Original Termurah RM35.00 sahaja


Babies Blink Lyanaz Beauty Care
Harga PRomosi Raya : RM35.00 sahaja
Harga PasaranRM70.00sem / RM75.00 Sabah Sarawak

Produk Bumiputera yang bebas penggelupasan dan kimia berbahaya..
Nyata halus dan cerah asli 5 kali ganda dengan pemakaian konsisten. Kesan seawal 24 jam..

SETIAP SET MENGANDUNGI ITEM :

SET BABIES BLINK SKINCARE


GLUTACOL SOAP (60gm)
☆Menghilangkan bintik-hitam
☆Mengecutkan jerawat

**Cuci muka 2 kali sehari pagi & malam menggunakan glutacol soap

TREATMENT MAGIC NIGHT CREAM (White-20gm)
☆Menghilangkan jerawat
☆Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam
☆Menggebu & menghaluskan kulit
☆Mencerahkan kulit seawal 24jam
☆Kulit lebih pinkish & kenyal
☆mengecilkan pori ~ sesuai untuk semua jenis kulit

***Boleh juga disapukan di bibir untuk mendapatkan bibir yg pinkish
***Dari anak gadis seawal 12tahun boleh untuk menggunakan Babies Blink Set

ANTIBIOTIK DAY CREAM (Yellow-20gm)
☆Mencegah pertumbuhan jerawat
☆Meresap minyak di muka menjadi lembapan~kulit bebas minyak
☆Mengawal pori-pori dari tersumbat
☆Membuatkan kulit segar & berseri

☆Memberi perlindungan penuh dengan SPF35
☆Sesuai untuk semua jenis kulit ~ sensitif,jerawat,berminyak & kusam

WHITENING SERUM (BOTOL-10ML)
Mengecelkan liang pori
Membuat wajah tampak berseri-seri
Mencerahkan Kulit dang menghilangkan jeragat
Melembabkan kulit

99% Kandungan Set Babies Blink mengandungi ;-

》Pati ibu putih
》Krim glutathione
》Pati buah berry-susu madu

Tidak mengandungi HIDROQUINON & MERKURI

Antara testimoni pengguna Babies Blinks

 





######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

Iklan Berbayar