Produk Terlaris..

October 31, 2013

Adam tak sihat..

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar semua..harap baik-baik sajer yer..lama xupdate citer..update bisness jer..huhu..sekarang ni adam tak sihat..adam batuk selesema n demam..tp alhamdulillah demam dan selesema dah hilang..cuma batuk je tak hilang-hilang lagi nie..tiap2 malam tengah tidur mesti adam batuk..batuk pulak tu batuk yang agak panjang or lama la..kesian giler dengar.tiap-tiap malam amy sapukan vick dekat dada adam..kesian sangat-sangat..sape-sape lau de petua boleh gtau amy yer...

Sebelum ni amy dah bawak adam pergi klinik..minggu lepas masa tu adam demam skali la..suhu adam 39..agak tinggi la doktor kate..doktor pun bagi la ubat demam batuk n selesema..amy bagi adam makan..tp kawan-kawan nasihatkan jangan bagi baby makan ubat batuk n selesema sb ada dadah dalam tu..huhu..

Malam tadi ni amy juz ikut petua orang lama..bagi madu+limau nipis tuk adam.batuk dia tak hilang lagi tp harap2 menjadi la..kesian sangat-sangat tengok..kalau la batuk tu boleh ganti kat amy kan best...huhu..

Ya Allah ya tuhanku, sembuhkanlah penyakit anakku..semoga anakku sentiasa dalam keadaan sihat selalu..amin ya rabbil alamin...

Semoga anak mama cepat sembuh yer sayang... =)

October 21, 2013

.:: Walker untuk Adam ::.

Salam 1 Malaysia..

Hujung minggu baru ni amy fahmi n adam pergi jalan-jalan kat AEON atau dikenali sebagai JJ dekat Cheras Selatan..Misi utama kitaorang nak pegi cari walker untuk baby Adam ni hah..sebelum beli walker tu ktorang pusing-pusing dulu dalam AEON ni..bukan apa, nati kalau da beli walker susah la nak bawak kotak besar tu ke hulur ke hilir..nak masukkan dalam kereta memang tak r..parking kreta atas bumbung..hehe..

Bawak adam pusing bagi duk dalam stroller die..kadang2 adam taknak duk sangat dalam nie..dia lagi suka papa dia dukung..tp kalau dukung lama-lama boleh tercabut tangan..huhu..tu nak tak nak kena bawak jugak stroller die nie..kalau tak maknanya tak sampai setengah jam la kitaorang jalan-jalan..hehe..

 Bila duk dalam stroller dia asyik nak angkat kepala jer..adoila anak mama nie..

Ni la misi utama kitaorang pergi Aeon tu..nak beli menda alah nie ha... Actually adam tak boleh duduk lagi so walker ni beli tuk kegunaan dia bila dia da start boleh duduk nanti..ni lah pilihan kitaorang untuk adam..warna yang ada cuma oren n hijau ni jer..warna oren spupu adam da beli so kitang ambik la warna nie.. =)

 Comey tak?? walker ni 2 in 1..harga die RM199.00 tapi kat Aeon ada sale jadi boleh dapat harga RM149.00 jer..kalau korang nak beli online pun boleh tapi mahal la sikit..boleh beli kat sini yer..SweetCherryWalker..

Testing.. Ni lah die empunya badan walker nie.. Muhammad Izz Adam.. =)

##Mama&PapaSayangSangatMuhammadIzzAdam##

.::SCR2 vs SCR6 ::.

Salam 1 Malaysia..

Aritu amy ada buat entry ni kan..Stroller SCR2 tuk d let go..kononla xpuah hati beli yang SCR2..nak tukar yang SCR6..pakai je sekali terus nak jual..konon2nya nak tukar SCR6 la..punya semangat nak jual sampaikan update blog dengan iklan dalam Mudah.My lagi..ni la orang kate buy first think later..hehe

Lepas iklan tu, ada la 2 3 orang hamba Allah mesej nak beli stroller ni..bila amy baca mesej dorang tu terus rase cam alahai sayangnyer nak jual..sebabnya amy suka dengan design SCR2 ni..cuma SCR2 xleh nak tengok baby bila tolak..tu je kelemahannyer..yang lain bagi amy sgt perfect..

Bila fikir-fikir balik tak jadi la nak jual..rase cam sayang jer..terus amy reply mesej tu cakap dah jual stroller ni..padahal sayang nak jual sebenarnya..amy bukak Mudah.My terus delete iklan tu..hehe..so sekarang dah tak dalam dilema dah..adam akan guna stroller nie..=)

SCR2
SCR6

Inshaa Allah this weekend nak carikan Adam walker..dalam kepala brand SweetCherry jugak..kalau korang ada jumpa yang cantik2 n Murah boleh la bgtau amy yer.. =)

.::Promosi Hebat Giler :: Figure Up Termurah 5 Botol RM10.00 sahaja::.

FIGURE UP SLIMMING CAPSULES

figure up murah
~FIGURE UP~

HARGA PASARAN RM 40
PROMOTION PRICE
RM 37 (SM) / RM 40 (SS) 
(30 Capsule/Bottle)
HARGA TERMASUK POS

5 Botol RM100.00 sahaja
free pos


 Berminat Boleh hubungi 
013-9111693 / 0139501806

“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Mudah dan berkesan. 
*Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih. 
*Makan macam biasa, tak perlu berdiet2.
*Hanya banyakkan minum air putih. 
*Lepas 5 hari tgk hasilnya. MENAKJUBKAN!!

CARA PENGAMBILAN FIGURE-UP :

* Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)

NOTES :
JIKA INGINKAN KESAN YG DIINGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, KAFIEN , SOYA SERTA SUSU

TIDAK SESUAI UNTUK :
1. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
3. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
4. Wanita yang mengandung.
5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.

INFO FIGURE-UP :
- 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali mengambil 2 biji.
- Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.
- Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus.
- Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari).
- Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini

FUNGSI BAHAN AKTIF:
1. Maltodextrin – Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.

2. Garcinia Cambogia - Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia:
1. Berkesan menurunkan berat badan
2. Mengawal selera makan
3. Menghalang pembentukan lemak
4. Mengurangkan kolesterol
5. Menambah tenaga
6. HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
7. Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

3. Green Tea – Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..

4. Citrus Aurantium - juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan.
Kebaikan Citrus Aurantium
-meningkatkan kadar metabolisma
-menurunkan berat badan
-bertindak mengawal selera makan.
-membantu membakar lemak,
-membantu sistem pencernaan berfungsi normal.

5. Aloe Vera – Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit

BERMINAT BOLEH PM AMY DI TALIAN 0139111693











BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG

HARGA PASARAN RM 40
PROMOTION PRICE
RM 35 (SM) / RM 40 (SS) 
(30 Capsule/Bottle)
HARGA TERMASUK POS

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.



UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 


013-9111693  /  013-9501806



UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun

Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.

Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :

SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP

NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc

p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


October 20, 2013

Bedak Arab & Bedak Syria Original Murah habis... RM34.00 sahaja.. Promosi Baru::



Salam 1 Malaysia..

Promosi terkini..
Bedak Arab & Bedak Syria

RM34.00 / 1 pc
(add RM6 pos sem/ rm9 ss)

######AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN#### 
######JUALAN BORONG DISEDIAKAN####

Sebarang Pertanyaan sila ⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
Satin Skinz Premium PM/INBOX >>> http://tinyurl.com/muwdx9o <<<<<
☏ SMS/WHATSAPP : 013-9111693 / 013-9501806

MZ Secret Soap | Sabun Vitamin A, C & E Murah :: RM33.00 sahaja ::.


Apakah kelebihan MZ Secret Soap
Ia adalah sabun pencuci wajah dan badan yang dengan formulasi khas untuk mengatasi semua masalah utama kulit rakyat Malaysia sepantas 3 hari saja!
Antara Masalah yang dapat diatasi
  JERAWAT / JERAGAT/ PIGMENTASI  PARUT
  STRETCHMARKS
  BLACKHEAD / WHITEHEAD
  KULIT WAJAH BERMINYAK
  KULIT BERKEDUT
  KULIT YANG KUSAM / GELAP TERMASUK DI BAHAGIAN BADAN
  TONA KULIT TIDAK SEKATA
  KESAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
  KULIT TAMPAK KASAR.
Hanya RM33.00 sahaja



Berminat..

Boleh Contact Amy di Talian 

0139111693








PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional,
100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.


UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL / SMS / WHATSAPP KAMI 

013-9111693  /  013-9501806

UNTUK PEMBELIAN Anda Boleh Membuat Bayaran Di Akaun
Acc Cimb :  7048764345 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Bank Islam : 13017021445354 (Amy Liana bt Ramlan)

Acc Maybank : 163019674763 (Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani)

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke Whatsapp / FB Bersama Details yang diperlukan.  Sekiranya membuat bayaran melalui online contoh Cimbclicks, Maybank2u, Bank Islam sila masukkan email amyliana8886@gmail.com.Details Penghantaran yg Diperlukan 
--------------------------------------
Nama : 
Alamat : 
Phone No : 
Payment Via : 
Date / Time : 
Product / Quantity :
SMS kepada kami maklumat yang diberikan bersama bukti Pembayaran ke Hotline kami, 
013-9111693 / 013-9501806

Contoh WHATSAPP
NAMA : Muhammad Izz Adam
ALAMAT : No 1158, Kg Sungai Lerek, 21450 Setiu, Terengganu
PHONE NO : 013-914 5319
PAYMENT VIA : CIMB - RM200.00
DATE / TIME : 1 SEPT, 11:32PM
PRODUCT / QUANTITY : Maxman x 1 pc
p/s : Sila jangan Whatsapp detail peribadi sebelum bayaran dibuat.
Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan. No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp anda bagi memudahkan pihak anda untuk check.. Sekian, Terima Kasih.


October 17, 2013

.:: First Time Menang Giveaway ::.

Salam 1 Malaysia..

Cuba korang tgk entry kat bawah tu..amy ada join giveaway..join sekadar suka2 last2 jd pemenang..alhamdulillah rezeki..xsangka pulok jd salah seorang yg bertuah...tp yang tak tahannye, amy penjual bedak arab..hadiah yg amy dapat pun bedak arab..huhu..xpela dr xdpt langsungkan..syukur.... =)


October 16, 2013

.::PROMOSI :: OPA SNOW SLIMMING FOAM MURAH ::RM70.00 INCLUDE POSTAGE::.

OPA SNOW bukan krim atau gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke bawah lapisan kulit, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam hanya 15 minit! Rasai penyerapan serta merta tanpa sebarang kesan sampingan yang merosakkan kulit.
 



SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKAN OPA SNOW?

- Mereka yang sudah cuba pelbagai supplement dan krim/losyen kurus tapi semuanya sia-sia.
- Mereka yang tidak suka bersenam dan berdiet, tetapi mahu menghilangan lemak dengan mudah.
- Mereka yang meragui produk menguruskan badan dan mahukan konsep yang lebih sihat.
- Mereka yang sentiasa sibuk dengan kerjaya. OPA SNOW boleh membakar lemak dengan mudah walaupun dengan memakai pakaian yang bergaya, boleh dibawa ke mana sahaja dan hasilnya anda akan mendapat bentuk badan yang langsing dan menawan!
- Mereka yang mempunyai berat badan berlebihan akibat tekanan kerja, gaya hidup yang tidak sihat, makan berlebihan serta berpenyakit (yang menghalang pengambilan suppliment kurus lain seperti sakit jantung, darah tinggi dan diabetes)
- Ibu dalam pantang selepas melahirkan anak. OPA SNOW akan menghilangkan selulit atau kesan kulit kendur/regangan serta menghilangkan lebihan lemak yang tidak diingini.
- Mereka yamg alami pertambahan berat badan apabila usia meningkat (30-40 tahun), disebabkan penurunan kadar metabolisma yang ketara. Kepada mereka yang mempunyai kesedaran yang tinggi, OPA SNOW boleh membantu membakar lemak di bahagian tertentu seterusnya dapat menjaga kesihatan yang baik.


KEHEBATAN OPA SNOW:

A) Teknologi Korea yang dipercayai
- direka oleh lebih daripada 30 pakar-pakar dari Seoul International Research Pelangsingan, menjalani penyelidikan meluas 4 tahun untuk mencipta karya akhir ini. OPA SNOW adalah produk revolusi menghasilkan keberkesanan badan yang tinggi dan semulajadi serta selamat untuk digunakan, terbukti dengan hasil menakjubkan dengan kehilangan lemak yang luar biasa.

B) Beribu-ribu Eksperimen, Beribu-ribu memuji
- OPA SNOW telah terbukti berkesan oleh beribu sukarelawan dan pengguna melalui pencapaian yang cemerlang 97.53% kadar kejayaan.

C) Produk Pelangsingan khusus untuk warga Asia
- OPA SNOW dikaji dan dibangunkan berdasarkan diet Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi, hanya menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Ia tidak menghasilkan kesan sampingan seperti anoreksia, pening dan muntah-muntah. produk pelangsingan terpuji layak untuk pengguna Asia yang alami masalah obesiti!

KANDUNGAN OPA SNOW:

Mengandungi bahan-bahan semulajadi yang bertindakbalas secara aktif, gabungan ekstrak tumbuhan terbaik yang menyumbang dengan ketara dalam proses detoksifikasi badan dan sudah tentu, pada masa yang sama juga membakar lemak dan meningkatkan keanjalan kulit.

Kopi Hijau: Mengawal metabolisme kulit dan mengeluarkan cecair badan tambahan bagi mencantikkan tekstur kulit dan memerangi kulit tidak sekata.
Minyak Jojoba: Melembapkan kulit dan mengurangi tanda2 penuaan.
Ekstrak Halia: Pantas meningkatkan metabolisme badan dan kulit.
Ekstrak Daun Imatinib: Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme.
Ekstrak Biji Oren: Membantu menghapuskan selulit terutama di bahagian punggung dan paha
Asid Hyaluronic: Melindungi dan menjadikan kulit lebih lembap dan anjal secara semulajadi

CARA MENGGUNAKAN OPA SNOW:

- Goncang botol selama 30 saat sebelum digunakan.
- Sembur pada bahagian badan yang ingin dirawat. Ratakan mousse.
- Buat sedikit urutan 1-2 minit sehingga mousse meresap.
- Lakukan setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur 2x sehari.
- Bersedia merasai keajaiban OPA SNOW dalam beberapa minggu akan datang!

HARGA ASAL
RM90.00(SM), RM95.00(S/S)

HARGA PROMOSI 
1 BOTOL = RM70.00 (SM), RM85.00 (S/S) 
TERMASUK POS

BERMINAT BOLEH PM/WHATSAPP/WECHAT/CALL DI TALIAN 0139111693 

cepat!! sebelum habis promosi!!


Iklan Berbayar