Produk Terlaris Ogos..

January 30, 2012

.::Doaku Untukmu Sayang ♥♥♥Fahmi Hijazi♥♥♥::.



Kau mau apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan aku turuti
Walau harus aku terlelah dan letih
Ini demi kamu sayang

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada ilahi
Tuk satukan kami disurga nanti

Taukah kamu apa yang ku pinta
Di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada ilahi
Tuk satukan kami disurga nanti

(Tuhan tolong aku juga jaga dia, Tuhan akupun sayang dia)

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada ilahi
Tuk satukan kami disurga nanti

p/s--> Doaku Untukmu tunangku tersayang n insya Allah bakal suamiku tercinta..Mohd Fahmi Hijazi bin Mat Ghani..

January 28, 2012

.::Putrajaya oh Putrajaya::.

Salam 1 Malaysia...

Apa kabo semua? harap baik2 ajer yer...sekarang ni amy duk Putrajaya..duk rumah sepupu kat presint 18..amy kena ulang alik la nak g kerja dari putrajaya ke kajang..xjauh pun dalam 15 minit jer..kalau bawak laju dlm 10 minit kut..huhu..

Nak dijadikan citer, jalan kat putrajaya ni berbelit2..adoi pening kepala..semalam amy dgn tunang amy nak cari stensen bas kat putrajaya central..tempat tu kalau tau jalan dalam 10 minit jer..cari punya cari sampai sejam baru jumpa..uwaaargghh mmg tension giler..tu pun jumpa sebab fahmi kol kawan die..kalau tak sampai ke sudah tak jumpa..huhu..

Pagi tadi lak amy ajak sepupu amy g alamanda..first time bawak kete area putrajaya nie..nak belajar jalan kat putrajaya la katakan..adoyai mmg berbelit-belit..mmg susah nak ingat jalan..kat mane2 macam sama jer..rasanya duk sini 2 3 bulan baru tau kut..huhu...tapi berjaya jugak la amy ke alamanda n mydin kat presint 15..hehehe...

p/s--> duduk tempat org terpaksa la berdikarikan..huhu..

January 19, 2012

.:: 5 hari dah berlalu::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar semua? harap baik2 yer..lama jugak la amy tak buka blog nie..kebelakangan nie agak kebizian sikit..harini baru jer leh mengadap blog ni..huhu..last entry amy bertajuk 5 hari lagi..ramai orang ingat 5 hari lagi amy nak kawen..hehe..sory yer kengkawan..kawen tu 4 bulan lagi..hehe..sebenarnya 5 hari lagi amy nak beralih ke kerja baru..huhu...

Sedih nak tinggal tempat kerja lama sebab kerja kat KIST memang best nak2 kawan2 library..Kak as, Kak sya n aza...dorang semua best2..dah macam adik beradik..semua kepala giler2..hehe..seminggu kat tempat kerja baru rase rindu nak makan dengan geng2 library..rindu nak tengok kak as 'mengaji'..rindu nak tengok aza makan nasi goreng..rindu dengan celoteh kaksya..rindu jgk kat mak buyung(kak sheila) yang dah xbuyung lagi dah..rindu kat saira yg suka buat kad kawen..rindu kat miz nurul yang kuat bergaya..n semua la yg amy kenal..huhu..

Sekarang ni amy kerja kat hq Lembaga Lebuhraya Malaysia..so, sekarang ni amy terpaksa duk kajang la..terpaksa jugak berpisah dgn incik tunang n family tersayang..rindu kat anak2 cikmie..huhu..lambatnya bulan 5..xsabar nak duk sekali dgn mr.fahmi..gatal..silakan muntah..huhu....

Perama sekali, Amy suka sangat suasana kerja kat LLM..sebab ia amat pentingkan agama..masuk je kul 8.00 pagi akan ada bacaan doa..pahtu senaman ringkas..pahtu baru buat kerja..memang staf2 kat sane baik-baik n ramah sgt...syukur dapat kerja nie..mungkin rezeki nak kawen kut..apapun alhamdulillah..syukur pada-Mu ya Allah..

p/s--> hoyeeh....malam esok balik kampung..

January 11, 2012

.::5 Hari lagi::.

Salam 1 Malaysia...

Pejam celik pejam celik dah masuk tahun baru..harini dah 11 hari di tahun 2012 nie..huhu..mesti masing2 sibuk duk pk azam baru..amy mcm tiap2 tahun azam nak kurus tapi tak kurus2..huhu..tapi yang penting kita kena berazam untuk jadikan tahun baru lebih baik dari tahun yang sebelum nie..Insya Allah..

p/s-->5 hari jer lagi, mampukah amy tinggal orang2 yg amy sayangi?? orang2 yg amy kasihi?? huhu..Ya Allah Ya Tuhanku, permudahkanlah segala urusanku..aminnn...**Bukan 5 hari lagi nk kawen ek**


January 2, 2012

January 1, 2012

.::Jadual Hari Kepelepasan Am Persekutuan 2012::.


Klik gambar tuk tumbesaran..


sumber :: MyAdha..

Iklan Berbayar