Produk Terlaris..

September 29, 2012

.::Video full Shiela Hamzah @ Asian Wave::.

Salam 1 Malaysia..

Amy baru je lepas layan video nie..giler..memang betul2 power la shila hamzah..

 

 Meremang bulu roma bila dengar shila nyanyi..sebelum ni amy memang tak minat shiela ni..sb banyak sangat kontroversi tp bila tengok video ni terus rase minat..memang bangga la ND LALA dapat anak macam shiela nie..dahla power bi, boleh bahasa mandarin pulok..hebat..tu baru superstar.. =)

Tetiba tengok penyampaian hadiah airmata amy keluar..emo kejap..tp bak kate abg ben ashaari memangiiiii tabik spring la kat shiela ni. =)

p/s--> smoga shiela lebih berjaya lepas2 nie.. =)

September 28, 2012

.::Majlis Perpisahan 3 Orang Staf::.

Salam 1 Malaysia.. 

Hari ni jumaat merupakan hari makan2 dunia kat bahagian amy..hehe..xdela..actually, harini hari meraikan 3 orang staff yang akan meninggalkan bahagian amy.. 

Dorang dah lama berkhidmat di bahagian sumber manusia ni so sekarang dah di tukar ke bahagian lain..tempat kerja yang sama lagi cuma level je lain2..hehe.. 

Sampai je td tengok majlis dah start..maklumlah datang lambat arini..hehe..semua dah terhidang, nasi lemak, spageti, roti jala, kek2, n buah n lain2lagi..so harini sambil buat kerja sambil makan..hehee..alhamdulillah kenyang sampai ke petang la jawabnya... =)


 3 orang yg dirai bersama Puan Pengarah.. =)

Bergambar kenangan dengan semua staff bahagian sumber manusia.. =)
merah tak amy??? hehe

p/s--> rezeki di hari jumaat..alhamdulillah.. =)

September 25, 2012

.::Wish me luck =)::.

Salam 1 Malaysia..
 Esok amy ada interview kat institut pendidikan guru kampus dato razali ismail, batu rakit...doakan amy yer kawan2..interview ni kat Terengganu so terpaksa la amy balik kampung malam nie..sekarang amy keje gov berjawatan kontrak..doakan amy dapat kerja yg ni sb yang ni gov berjawatan tetap..=)

Doakan amy yer kawan2..

p/s--> result tuk temuduga kat Suruhanjaya Pekhidmatan Negeri Terengganu  aritu pun tak keluar lagi.. =(

September 24, 2012

.::Rezeki masih lagi milik saya::.

Salam 1 Malaysia..

Hari sabtu lepas amy baru perasan gelang tangan amy takde..terus cakap kat fahmi..1 rumah ktorang geledah..amy ingat pagi tu amy jemur baju dengan tanam pokok bunga jer..pahtu pergi la cari kat tempat-tempat tu tp still takde..sedih tp terpaksa redha sebab cari dah tak jumpa..

Lepas cari tak jumpa tu fahmi ajak pergi tengok wayang kat alamanda..tengok citer resident evil..fahmi yang nak tengok sangat..amy juz peneman setia jer..=) Lepas tu fahmi ajak pergi beli perabot rumah sikit..kesedihan tu terus hilang.. =)

Datang kerja pagi ni nak tengok gelang tu kut kut ada tersangkut kat meja ni kan pahtu takde.amy pun fikir takpelah takde rezeki..tengah-tengah cek email last last ternampak email yg bertajuk lost and found..isi dalamnya bertulis 

Sesiapa yang kehilangan barang bernilai pada hari ini, Jumaat 21.9.2012, boleh mengambilnya daripada saya.
Sekian, terima kasih - Pengarah

Terus amy kol pengarah tersebut..harap-harap ada la gelang amy..pengarah tersebut  suruh amy pergi jumpa dia..amy pun pergi la jumpa..beliau cakap jumpa gelang amy tu kat surau..sukanya amy dah dapat balik gelang ni..dah la gelang akad nikah aritu..huhu..lepas ni kena lebih berhati2..

Masa amy bgtau kat kawan2 yang gelang amy hilang, ada orang suruh amy baca innalillahiwainnailaihirajiuun..ada yang suruh baca ayat watdhuha..pahtu amy solat hajat..alhamdulillah ianya berhasil..tenkiu Allah kerana rezeki masih lagi berpihak pada amy...alhamdulillah.. =)


p/s--> Selagi Allah izinkan ia milik kita akan tetap jadi milik kita walau macammana skali pun.. =)

September 21, 2012

.::Khas untuk warga TERENGGANU !::.

SKIM RUMAH WARISAN menawarkan rumah dengan harga rendah di Terengganu. Syaratnya anda perlu sediakan tapak sahaja dan kami akan merealisasikannya.

HARGA :

RM 165,000.00

SYARAT :
1. Tanah sendiri
2. Kakitangan awam & swasta

SPESIFIKASI RUMAH :
1. Luas rumah : 1,216 sq.ft
2. 3 bilik tidur, 2 bilik air
3. Jubin penuh semua ruang
4. Siling kapur
5. Dinding dalam skim coat
6. Frame tingkap kayu jenis seraya & kulin
7. Yuran guaman ditanggung oleh kami
8. Kipas siling setiap bilik & dapur
9. Deposit elektrik & air ditanggung oleh kami

*TERTAKLUK KEPADA TERMA & SYARAT

p/s--> Tganu Kiter..Senyum Sokmo. =)

.::Acaiberry RM100 include postage::.

Salam 1 Malaysia..
INGIN BERDIET? BOLEH LAH CUBA BERACAIBERRY SEKARNG YER DEAR !!!..MENGAMBIL ACAIBERRY AMATLH BERPUAS HATI UNTK YG INGIN BERDIET/MENURUNKN BERAT BADAN!! BERMINAT BOLEHLAH ORDER DGN SYE YER..SPECIAAL PRICE..KMI NAK SMUA DPT BENTUK BDAN YG IDEA !!!...JOM PM SEGERA !!!
 Bahan-bahan 500mg x30 gel lembut
Penggunaan & Dos Sehari
1 kapsul sehari


Bahan-bahan: Acai aloe berry Chitosan Garcinia Cambogia Fiber Pemakanan Teh Hijau 100% Asli acai berry kering Semua Setiap kapsul gel lembut yang bertanda ABC adalah tulin. Utuk pelansingan ianya berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan lain-lain.sesuai pada orang yang berumur 16-60 tahun.Tidak di galakan untuk wanita yang mengandung dan pesakit jantung.

*30 biji kapsul lembut
*1 biji sehari
RM100 INCLUDE POSTAGE
 Berminat?? Sila hubungi saya di 0139111693..




September 18, 2012

.::Buah hatiku::.

Salam 1 Malaysia..

Weekend baru ni cuti sempena hari Malaysia..KL dapat cuti 3 hari..hari jumaat tu tanpa plan pape last2 sampai jgk ktorang ke kampung halaman..=)..Malam tadi baru sampai umah KL..bawak Mak Mertua n Ayah Mertua amy skali balik rumah..balik pun sebab dorang nak ambik kereta yang baru dorang beli kat kl nie esok..apa yang paling best perjalanan pergi dan balik kampung ditanggung sepenuhnya oleh parents fahmi =)

Balik kampung sebab utama nak jumpa dengan permata hati amy 2 orang ni..rindu sangat kat budak2 ni...effa & eddy..Hari sabtu aritu ktorang pergi mandi sekayu..eddy paling suka men air..si effa takut dengan air..sebabnya mula2 dia turun dalam air kaki dia kena gigit dengan anak2 ikan dalam tu..lepas pada tu takut nak turun..kesian lak..si adik lak, tak kira air dalam ke cetek ke yang dia tau nak terjun je..kalau tak pegang tak tau la..

Minggu depan cikmie balik lagi sayang..rindu dan ciyum2 peluk2 sayam2 anak2 cikmie ni..=)





p/s--> bila agak2nya cikmie nak ada anak sendiri ni =(..doakan yer kawan2..=)

September 14, 2012

.::Aku Terima Nikahnya 25/05/2012::.

Salam 1 Malaysia..

Harini baru amy dapat cd akad nikah & sanding amy..jom layan gambar2 akad nikah amy.. =)






















Tenkiu =)

p/s--> 3 Perkataan yang di tunggu oleh setiap wanita bukan I LOVE YOU atau I MISS YOU tp AKU TERIMA NIKAHNYA.. Alhamdulillah, tenkiu Allah=)


September 13, 2012

.::Nak duit free tak??::.

Salam 1 Malaysia..

Amy nak tunjuk something kat korang =)
Tadi bukak email trima email ni dari says.com.


Ni hasil amy cash out aritu..3 hari selepas daftar terus cash out..xsabar nak rase first earning dari says.com tu yang cash out cepat2..=)


Ni pulak earning amy update hari ni..tak sampai sebulan daftar..nanti leh cash out lagi..=)

Korang tunggu apa lagi..daftar cepat..tidak dikenakan cas pendaftaran..FOC..=)

Berminat???

::SIGN UP HERE::

1. Sign up email n password..
2. Bukak email, then klik link yg says hantar tuk aktive kan akaun anda.
3. Share iklan pada kawan2 kat fesbuk.
4. Cek earnings..mudahkan =)

*psstt -> Daftar je terus korang dapat earnings RM5.00..sape nk bgkan..free2 jer..=)


Tenkiu =)

p/s--> usaha kunci kejayaan.. =)





.::Rahsia Rukun Sembahyang::.


klik tuk tumbersaran


Tenkiu =)

p/s--> Selamat beramal =)

September 12, 2012

.:: Tutorial :: Susun Kasut guna Hanger::.



Sape yang sukakan kelainan boleh la cuba buat macam nie.. =)



p/s--> jimat duit beli rak kasut.. =)

.::Tutorial :: Telur Rebus bentuk Luv ::.



Try la buat untuk yg tersayang.. =)




p/s--> gud idea =)

September 11, 2012

.::Kereta dia berwajah baru::.

Salam 1 Malaysia..

Hari ahad lepas amy g teman fahmi tukar rim kereta die..ktorang pergi kedai kat area gombak..tengok kat setapak takde yang berkenan then pusing2 jumpa kat area gombak ni banyak pilihan n terus ktorang tukar kat situ..

Dah lama fahmi idamkan nak tukar tp sebelum ni amy tak bg....lama ktorang duk kat kedai tu..4 jam ada kut sangat2 bosan n bosan n membosankan....amy sangat2 tak suka bila fahmi sebut nak g bengkel kereta sb dah tau suasana tu macam mane..comfirm tercongok atah kerusi berjam2 bertemankan air tin..=(.. amy suruh dia ajak kawan2 die tapi dia nak amy gak teman..terpaksa rela pergila jawabnya..berkorban demi yg tersayang..aik..ada kaitan ke??hehe..


bagus giler org myammar nie buat kerje..



Sapa je kedai fahmi suruh amy pilih rim kereta..amy pun pilih la warna merah nie..cantik tak?? hehe..


p/s--> en hubby, tayar kereta sy taknak tukar ke? huhu

September 6, 2012

.::Rumah sewa baru amy::.

Salam 1 Malaysia

Entry sebelum ni kan amy post cari penyewa rumah kan, hari ni amy nak citer yang penyewanya dah jumpa..bila Mudah.my published iklan amy tu, tak sampai 1 minit pun dapat email mudah tu terus ada orang kol..dari petang semalam sampai ke pagi ni still lagi ada orang kol..ramai yang teramat sampaikan lebih 50 orang yang nak sewa..dah macam goreng pisang panas kan..huhu..ingatkan tak laku..kalau tau laku up kan sikit dia punya sewa..hehe..so owner sekarang ni adalah orang yg first skali kol..lepas maghrib semalam dia datang tengok umah n terus setuju n terus bayar booking..hari minggu ni amy akan pindah rumah sewa baru..nak tengok tak rumah sewa baru amy..ni die..



Ni lah dia rumah baru amy..besar tak?? hehe.. mesti orang ingat sebiji banglo kan..actually banglo ni ada 4 pintu.2 bawah 2 kat atas..dia buat design mcm 1 biji umah je kan..amy duduk bawah tp yang belakang..depan n 2 lagi atah dah de orang duk..sewanya amat murah la sb rumah agak besar sikit la dr rumah lama..sewa lama rm550 sewa sekarang rm450..so jimatlah rm100.. =) lagi 1 xyahlah lepas ni amy tercegak tunggu lift nak naik tingkat 15..huhu 1 penyeksaan..bila duk rumah ni nanti leh la tanam pokok2 bunga..=)

p/s--> pokok bunga taik ayam jer tanam nanti.. =)

Iklan Berbayar