Produk Terlaris Julai..

January 17, 2011

.::KHURAFAT MMG BEST::.

Sape dah tgk citer Khurafat? Sila angkat kaki..hehe..gura jek..actually semalam aku g tgk citer khurafat dgn bf aku..best giler citer dia..mmg langsung xborink..biasa kalau aku tgk wayang mesti aku duk tgk jam..nk tgk lambat lg ke nak hbs tp citer langsung tak..huhu..best giler bagi aku..best sikit dr jangan pandang belakang..korang pergi la tengok..xrugi tau..mmg betul2 byk kejutan..n yg tak boleh tahan, first time bf aku pun terkejut tgk citer hantu..hahaha..tergelak sakan aku..apa taknya dia duk ralik2 je mkn popcorn tu tiba2 hantu muncul..nasib tak tumpah popcorn tu..tp mmg best la..aku bg 5 bintang tuk citer KHURAFAT nie..hehehe...syabas Shamsul yusof...

January 16, 2011

.::KHURAFAT::.

Salam semua..pekabar??lamanya aku xupdate blog nie..lptop still rosak lg n bb aku terpaksa stop buat smentra waktu..rindunyer nk blogging cam dulu2..huhu..

Khurafat?? sebenarnya aku berada di KL nie..malam ni balik Tganu..b4 balik Tganu ingatkan nk pergi layan citer ni dulu..mcm sedap je aku tgk iklan die..harap2 sedapla ek..huhu..korang dh layan blum? kalau dah citer r sikit2 cmne citer die...aku nk pergi tengok hari ni tp xtau la tiket ada ke x..ikut lepas2 citer2 baru keluar nie tiket cepat habis..huhu...

p/s--> harap2 kami bernasib baik..huhu..

Iklan Berbayar