Produk Terlaris..

September 2, 2009

♥ Kesedihan melanda ♥

Pg ni aku mai keje mcm bese kul 9.30 sampai opis..dgn perasaan happy giler sb nk g somewhere balik keje nanti..dlm kul 4.00 aku dh nk kuo opis arinie..ok sampai je keje nie mcm bese aku duk usha2 blog korang dulu..then mcm bese la bg komen2 yg xberapa bernas tu..tgh duk layan blog nie tiba2 faziey skype aku....kalau korang masih ingat aritu aku adapost entry yg aku g temuduga spa kat tganu tu..aku pun g la tempat faziey kononnyer nk cek la kan..masukkan no ic aku then klik butang submit..bile tgk result duka cita dimaklumkan tu mmg dh frust giler la..ni kali ke-2 aku gagal kerja kerajaan..huhuu cedihnyer..mmg frust tp mungkin xrezeki lg kut..Insya Allah mungkin suatu ari nati kut tp ttp sedih..wlau sedih cmne skali pun aku tetap nk pergi somewhere tu ptg nie..doakan aku smpai destinasi tu ek..

p/s ==> hidup kena teruskan walaupun dlm kesedihan...hehe..

Iklan Berbayar