Produk Terlaris Ogos..

December 8, 2009

♥ aku waktu dolu2.. ♥

Hai monink smua..hrp sihat sentiasa..skrg ni hebohkan pasal kb mall runtuh..aku tau menda alah ni pun dr blog kawan2 n dr kawan2 opis aku nie..terkejut n takut gak la bile aku tgk u tube kejadian tu..tp bukan waktu kejadian u tube ni slpas kejadian..ni lah link shidah anta..KB Mall runtuh..kesian gak bile tgk budak pompuan yg bwk kete tu tp lg kesian pd si mati kan tp nk wat cmne kan ajal di tgn tuhan..mmg dh tertulis cma kte xtau bile di mane n mcm mane..ceewah..huhu..so..kte sama2lah sedekah Al-Fatihah pd si mati..

Berbalik pd tajuk..hehe..smalam aku duk simpan2 gmbar dlm lptop aku nie.then terjumpa la gmbar aku zaman kecik2 dulu..tergelak pun ada gak bile tgk gmbar2 zmn dulu ni..kepda ibu2 terutamanyer kak zarin..kak azmiezas..kak fizamior dn smua ibu2 bapak2 yg dh ada anak tu ambik gmbar anak byk2 ye nati bile diorg besa leh tgk gmbr diorg ms kecik..hehe..
p/s--> amacam sama tak muka aku dulu n skarang...hehe..

November 10, 2009

♥ SMS ♥

Hai smua..pe kaba arini? aku baru je siap discussion dgn ketua aku..ni baru leh post entry..haha..sempat lg tu kan..hehe..apa kena mengena dgn tajuk kak ats ek..aku ada dpt 1 sms dr some1 n aku nk share dgn korang..msgnyer berbunyi cmnie..
"Maklumat dari Ustaz Haron Din, Planet marikh ( yg terdekat dengan bumi) telah mengalami pusingan terbalik pada bulan 9 yang lepas..Planet yang berhampiran dengannya juga akan mengalami kejadian yang sama..maka akan terjadi kejadian matahari naik di barat yang juga merupakan tanda-tanda kiamat..lalu pintu taubat ditutup..kata para astronomi, bumi hanya tunggu masa sahaja..info ini tidak didedahkan secara meluas dan telah dihenti NASA kerana ia menguntungkan pihak ISLAM..Ambillah peringatan samada benar atau tidak atau sejauh mane kebenarannya"

Apa korang rase bila dapat msg mcm nie? aku rase takut sgt sb aku tau aku ni byk buat salah n dosa..huhu..takut weh..

P/S--> Ya Allah Ya Tuhanku..ampunkanlah dosa2 hamba2 mu kat atas muka bumi nie..Amiin..

November 4, 2009

♥ Perihal Nuffnang ♥

Hai kawan2..harinie aku xtau nk post enty apa..tp aku rse aku mcm nk share smthing dgn kawan2 aku yg belum daftar nuffnang lg..terutamanyer nini n miji..korang ahli blogger pun spatutnyer daftar nufnang nie..bukannyer ssh pun..letak je kat side bar tu..xyah buat keje banyak pun kan..mane tau kut2 ada rezeki n ada yg sudi klik kite dapat duit..hehe..mcm aku slama ni aku xtau pun apa tu nuffnang..org lain smua dh letak..aku ingatkan saje2 dorg letak..then tergerak la hati aku tuk tanya kawan2 aku mm jezz..mawar..umiey n dll..aku pun daftar la nuffnang nie..baru 2 minggu aku daftar dh dapat RM3 lbh..wlaupun xbyk tp duit jugakkan..hehe..tp korang yg baru nk daftar tu jgn daftar ni sb nk duit smata2..jgn berharap sgt..ada rezeki tu ada lah ek..yg penting kite berblog smbil enjoy..hehe..

Klik Gambar nie..

p/s--> kpd yg dh daftar tu bagusla ek..saje je nk share menda alah nie..tuk kte smua..

October 14, 2009

♥ Lunch @ KFC ♥

Hai kawan2..Have u eaten??..hihi.actually aku baru je blik lunch dgn team QA aku..6 org sumuenyer..Ktorg g makan kat KFC..tp xyah kuar duit tau sb ada org berhati mulia belanja..orgnyer ialah leader pd team aku..namabyer mohd harris tp pgil arih je..dia ajak anak2 buah die nie makan kat KFC sb nyer baru dapat duit kutu..ktorg pun apa lg makan free kan..belasah jela..hihi..papepun thanks harris..

Nielah Arih yg belanja anak2 buah die..Jom Makan..Bersama leader aku..Zati..Kak Ba..Kak Win..Faziey..Nielah yg di bawak balik..

p/s--> best bangat..len kali belanja la lagi ek..hihi..Thanks a lot,,

♥ Jom Breakfast ♥

Hari ni aku rajin sikit..nk tau knp sbnyer bgn pg2 aku masak then bawak bekal g kerja..haha..kul 8 dh bgn pg td ..biasanyer slagi x kul 8.30 xbgn mandi..huhu..masak nasi goreng xsampai pun 10 minit..kejap je..then aku panas balik tumis bilis yg aku masak mlm td tuk dinner..biasa pg2 turun kedai bawah makan ns lemak tp hari ni rase mcm nk tukar selera je..jom makan kawan2..hehe..

October 13, 2009

♥ Keep Smiling ♥

Borink menyelubungi diri ini..cewah mcm ayat jiwang la plak kan..hihi...actually pg ni aku borink sgt..then aku bukak la facebook..friendster n tagged..lama xbuka tagged nie..then tertarik dgn 1 comment nie..cuter sgt..dats y aku nk share dgn korang..tp aku da edit sikit2 ayat tu..hehe..enjoy ye..untuk smua yg baca entry nie..org putih kate smile always tp org ganu kate senyum sokmo.. ;)
  • Hey you cutie...yes you and of cos you..believe it..u are so cute..





    Hmm...no time to msg me ek??? huhu..



    Ah...you are thinking of sending me a msg now???



    Choooo cho chweet of you......



    Come on...send it across...i'm waiting for your "hi"..



    Hmm...how long I have to wait???



    What???? No need to wait??? But Why???







    Hmm...im waiting! Still waiting..

Hey I'm watching you so do send a hi soon...



Heyyy... don't try to fool meeee...


Hmm...tired of typing...


I'll just say it for you then...

Hello!!!!

Each moment in a day has its own value
Morning brings Hope...
Afternoon brings Faith..
Evening brings Love....
And
Night brings Rest...and Kisses
Wish you find them all today.
KEEP SMILING!!!...........!

p/s--> luv u oll my frenz..

October 12, 2009

♥ Rumah Terbuka ♥

Hari Sabtu baru nie..sblm aku jaga faliesha aku ke rumah terbuka kawan2 aku..diorg nie5 org duk skali..Diorang buat rumah terbuka jemput la kawan2 opis diorg..tp diorg bgtau ada tema tau..putih atau pink..ingatkan kahwin je ada temakan..hehe..saje je nk meriahkan majlis kut..aku n kawan2 aku ni kire tetamu pertama la pergi sana..sblm g rmh diorg smpat lg aku mkn ns lemak..alas perut kate org..tgk2 sapa sane byk jugak la makanan..laksa penang, mee goreng, puding, kuih raya n byk lg la..semua diorg masak sendiri tau..pandai dorg kan..hihi..balik je rumah diorg aku pun g ronda2 area selayang..lpas tu baru g ambik faliesha..Hari yg paling byk event rasenyer..thanks pada tuan rumah yg sudi jemput aku..hihi.. 5 org nielah tuan rumah..smua yg pompuan tu ek..

p/s--> thanks to syidah..miey (best mee goreng byk ayam..haha)..saidah (puding 3 tingkat mmg best)..sal (kuah laksa sdp giler n tersangat la pedas..huhu) n tiey..

♥ Sejenak bersama Faliesha ♥

Hari sabtu baru nie mmg hari yg paling membahagiakan aku..along kol aku ckp nk suruh pegg anak buah aku Faliesha..diorg nk g tgk wayang kat Mid Valley..bese kalau balik tganu baru blh main dgn satu2nyer anak buah kesygan aku tu..tp ni datang kl mmg aku rase happy giler..tp kejap je sb ibu dia hantar kul 5 ptg ambik kul 10 mlm..wpun kejap je tp janji leh main dgn die..first liesha sampai tu aku bawak dia mandi kolam kat rmh aku..bdk ni mmg suka main air so apa lg..puah mandi manda main buai jap kat rmh aku tp..lepas tu aku bawak die pergi main2 kat tasik titiwangsa then biar je dia main kat taman tu..mmg happy sgt nampak dia..start dr sampai die xrehat langsung mmg duk main je..tempat baru kut..huhu..Masa ibu die datang ambik rase sedih sgt nk pisah dgn faliesha..huhu tp skurangnyer blh lpskan rindu kat dia wlaupun kejp je mai..




p/s--> kenangan terindah bersamamu faliesha cayang..

October 9, 2009

♥ Lepak dgn Kawan2 @ Cafe Condo ♥

Nie n3 ke-2 aku harinie..smlam pah balik kerja aku xsempat nk rehat pun..mila ajak g jalan2 kat giant..katenyer nk beli spek..aku pun ikut jela..g 4 orang..sampai giant..punya lah mila duk test2 spek tu last2 kate mls nk beli lg..xkenang kate ye..apa lg balik la umah..balik2 tu xnaik umah terus..kitaorg g lepak2 n isi perut kat cafe dlm condo ktorg..even perut dh kenyang mkn kek n mee kat opis tp still mkn lg..hehe..lama2 lepak kawan2 laki mai join lepak skali tu jd makin lama lepak cafe tu..tgk swimmig pool rase cm nk terjun je tp apakan daya..xpandai berenang..hehe..dlm duk lepak2 smpat jugak ambik gmbr tuk kenang2an..p/s--> hari ni hari aku tunggu2 sb esok n luse cuti..hehehe..have a nice weekend ol my frenz..

♥ Majlis Farewell tuk Kak Izan n Sambutan Hari Raya 2009 ♥

Hai..monink semua ke afternoon? whatever la..hehe..

Aku baru je siap meeting nie n bru blh post entry..huhu..Hari ni aku nk citer pasal smalam..hbs je waktu kerja smalam kitorg wat majlis tuk perpisahan kak izan..kak izan last day smalam kerja skali dgn aku..dia ckp dia dapat kerja lain..dekat dgn umah n husband die..dulu dia duk wangsa maju then pindah kat klang ikut hubby dia..k.izan ni team aku jugak..skrang xde dia jd kerja makin bertambah la tuk team aku..huhu..aku harap kak izan lebih berjaya kat luar sane..

Nielah Kak Izan..

Habis majlis perpisahan tu ktorg pun sama2 wat majlis sambutan raya tuk 2009 di opis ni..company xsponsor..huhu..so ktorg kumpul duit rm5 sorg buat majlis ni tuk geng2 opis je..wlapun xsemewah yg company wat slame ni tp amat meriah n happy sgt2..majlis ni start kul 5 hingga kul 7 smalam..
Nielah serba sedikit gmbar kenangan ktorg..

Iklan Berbayar